8. august 2020
Ida Kofoed fyrer et skud afsted. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Ida Kofoed fyrer et skud afsted. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse stadig ubesejret hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse stadig ubesejret hjemme
Sport Sjællandske - 09. november 2019 kl. 19:42
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse HKs 3. divisionsdamer skulle forsøge at holde fast i statistikken som ubesejret hjemme i Spar Nord Arena og det lykkedes med en rimelig overbevisende sejr på 25-21 over AB.

Hjemmeholdet var i front fra start til slut og kun via periodevis koncentrationssvigt og tekniske fejl hist og pist fik gæsterne fra Gladsaxe lov til at komme en smule i nærheden.

En god start med føring på 5-1 blev forvandlet til 7-5, hvorefter Katrine Glerup brændte et straffekast. Men Slagelse holdt fast og trak fra igen ikke mindst ved hjælp af mange redninger fra Cecilie Hansen og nogle bragende venstrehåndsmål af Alberte Velling.

Ved pausen var hjemmeholdet trygt foran 14-8, men så indtraf en sløset periode i starten af 2. halvleg.

AB kom hentede tre mål på værterne og var igen med i kampen. Nemt var det dog ikke for gæsterne, for Cecilie Hansen diskede op med en straffekastredning og endnu en redning på riposten. Samtidig stod Slagelses forsvar også ganske stærkt, så det var i angrebet, der skulle strammes op.

Det blev der så af blandt andre Ida Kofoed og Christine Veggerby kom også ind og scorede et vigtigt mål til 23-19 mod slutningen. Gæsterne kom ikke meget nærmere, og så kunne slagelseanerne fejre den anden sejr på hjemmebane, hvor det også er blevet til én uafgjort i efteråret.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?