20. september 2020
Nicklas Venzel (knælende) har netop scoret til 2-1. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Nicklas Venzel (knælende) har netop scoret til 2-1. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse slog til i Valby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse slog til i Valby
Sport Sjællandske - 18. august 2019 kl. 02:33
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tredje gang var lykkens gang for Slagelse B&Is 2. divisionshold, da vestsjællænderne tog sæsonens første sejr.

arrow Læs også: Video: Se Slagelse besejre Frem

Det gik ud over Frem i Valby Idrætspark og her har slagelseanerne det åbenbart godt, for det blev også til en sejr i sidste sæsons premiere.

Dengang var det forsvarsspiller Nicklas Venzel, der blev matchvinder med målet til 1-0, og den rolle genindtog han lørdag eftermiddag.

Cirka 20 minutter før tid dukkede han fuldstændig udækket op på et hjørnespark og headede uimodståeligt bolden ind bag Frem-keeperen til slutresultatet 2-1 tll Slagelse.

Det var heller ikke ufortjent. De vestsjællandske vikinger fightede formidabelt og havde fundet de gamle dyder som sammenhold frem.

De kom også foran 1-0 på et straffespark før pausen begået mod Christoffer Thrane. Rasmus Grønne omsatte som sædvanlig i sikker stil.

Frem havde bolden meget, men blev sjældent rigtig farlige på etablerede angreb. Det blev dog til en udligning, men på forunderlig vis var det direkte på hjørnespark af Tonni Adamsen godt 10 minutter efter pausen. Bolden sejlede simpelthen i medvind i en bue ind over Slagelse-keeper, Mads Kümpel, der muligvis fik spærret lidt af vejen af nogle modstandere.

Kampen vippede herefter frem og tilbage, hvor også den tidligere Slagelse-spiller Frederik Christensen kom ind for Frem og havde et par farlige indlæg. Men de 1-1 holdt altså kun til Venzels herlige sejrsmål.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?