14. august 2020
Slagelse B&I vandt 3-0 over VSK Århus og er dermed i en god position inden sidste spillerunde. Foto: Jens Wollesen
Slagelse B&I vandt 3-0 over VSK Århus og er dermed i en god position inden sidste spillerunde. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse må stadig bide negle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse må stadig bide negle
Sport Sjællandske - 01. juli 2020 kl. 20:55
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På regnvåd men vindstille første juliaften i Slagelse var det lokale 2. divisionshold tæt på at redde sig endegyldigt i landets tredjebedste fodboldrække.

Vestsjællænderne vandt 3-0 over VSK Århus og gjorde dermed, hvad de skulle inden sidste runde. Men de nærmeste konkurrenter omkring nedrykningsstregen rører stadig på sig.

Ringkøbing måtte dog nøjes med uafgjort 1-1 ude mod FA2000 og dermed er vestjyderne rykket ned.

Vejgaard var bagud mod B93, men vandt 3-1 og har dermed stadig muligheden for at redde sig. Nyt hold i fedtefadet er Skovshoved, der fik uafgjort mod Dalum og derfor har samme pointantal, 20, som Slagelse.

Men Slagelse B&I gjorde deres arbejde ved at vinde den krævede sejr hjemme på Harboe Arena. Cheftræner Ulrik Balling havde foretaget tre udskiftninger i startopstillingen og her viste unge Mikkel Petersen, at valget var rigtigt.

Den energiske angriber viste vejen ved at ofre sig selv ved føringsmålet. Han forfulgte et højt indlæg, som den aarhusianske keeper sagde "jeg har" til, men Petersen hoppede højere og headede bolden i mål samtidig med, at han fortsatte sit svæv ind i den ene stolpe, som han kolliderede frontalt med.

Mikkel Petersen kom sig heldigvis hurtigt og kunne fortsætte sin deltagelse i spillet.

Ellers bød de første tre kvarter ikke på de store seværdigheder. Værterne startede en anelse nervøst og usammenhængende. Mon ikke det handlede om kampens vigtighed og bestræbelser på overhovedet at sikre eksistensen i rækken.

Det blev bedre hen mod pausen, hvor Cagri Erdem dog måtte forlade banen med en skade. Han blev erstattet af Mathias Bjaldby.

Kort efter pausen kunne dem, der sad med livescore på deres mobiler, så konstatere, at FA2000 havde udlignet Ringkøbings 1-0-føring og på det tidspunkt var SBI sikret i 2. division.

Det blev endnu bedre, da Martin Jensen i 57. minut udnyttede en flot omstilling. Christoffer Thrane fik en fin stikning i højre side, hvorfra Slagelse-topscoreren sendte bolden mod midten til en fri fremadstormende Jensen. Men undervejs i 2. halvleg sprællede Vejgaard og endte med at vinde 3-1 over B93, så spændingen bevares til sidste runde.

Spillet fra både Slagelse og VSK blev bestemt aldrig nogen nydelse, men det er i sidste ende ligegyldigt. Vestsjællænderne holdt fuldstændig gæsterne fra farlige chancer, så Mads Kümpel, der var foretrukket i målet fremfor Oliver Foss, var stort set arbejdsløs.

I tillægstiden lykkedes det endda Christoffer Thrane at gøre det helt onde ved VSK Århus, da han på Mathias Bjaldbys oplæg gjorde det til 3-0.

Vestsjællænderne skal til Dalum på lørdag og her kræves der »bare« et point for at holde Vejgaard under sig. Vejgaard møder FA2000 hjemme, mens Skovshoved skal til Næsby.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?