28. maj 2020
Slagelses Ida Koefoed gjorde det godt i slutningen af opgøret mod Hillerød. Foto: Jens Wollesen
Slagelses Ida Koefoed gjorde det godt i slutningen af opgøret mod Hillerød. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse kom alt for sent i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse kom alt for sent i gang
Sport Sjællandske - 11. oktober 2019 kl. 16:58
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to uafgjorte i sæsonens to første kampe måtte Slagelses håndboldkvinder for første gang gå fra banen i 3. division som tabere, da vestsjællænderne tabte 22-28 til et godt spillende Hillerød-hold sent torsdag aften.

Nordsjællænderne havde vundet deres to første kampe og spillede også som et tophold mod gæsterne, der havde svært ved at få spillet til at hænge sammen i angrebet.

Da forsvaret i alt for store perioder heller ikke var tilfredsstillende, er det svært at vinde håndboldkampe.

- Vi var ikke klar fra start, og er man ikke det i 3. division, taber man. Det kan måske gå i kvalifikationsrækken, siger Slagelse-træner Sebastian Hedemann.

Hans mandskab kom bagud 1-5 og 2-7, men fra 4-9 begyndte Slagelse at følge med.

- Sara Holst, vores playmaker, spillede godt i angrebet i 1. halvleg, men vi måtte undvære vores stregspiller Signe Dieu allerede efter otte-ti minutter med en skadet hånd. Vi måtte sætte vores bagspiller Katrine Glerup på stregen, og hun gjorde det faktisk rigtig fint, siger Hedemann.

Holdene gik til pausen med Hillerød foran 15-10 og 2. halvleg tabte vestsjællænderne kun med en enkelt.

- I de sidste 15-20 minutter var det rigtig godt. Specielt Ida Koefoed spillede fremragende det sidste kvarter. I starten var der for mange tekniske fejl, og vi fik ikke lavet spilstop på dem. Hillerød havde meget nemt ved at lave deres mål. Men indstilling, attituden og viljen fejlede ikke noget. Pigerne kæmpede røven ud af bukserne og der var ingen negativ stemning bagefter. Vi lærer af sådan en kamp, konstaterer Sebastian Hedemann.

ring

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?