17. september 2021
Marius Kryger Lindh (t.v.) scorede to gange mod FA 2000 og ser sammen med resten af Slagelse-holdet ud til at være klar til turneringsstart. Foto: Noah Tielemann
Marius Kryger Lindh (t.v.) scorede to gange mod FA 2000 og ser sammen med resten af Slagelse-holdet ud til at være klar til turneringsstart. Foto: Noah Tielemann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse i overraskende testsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse i overraskende testsejr
Sport Sjællandske - 31. juli 2021 kl. 22:38
Af John Ringstrøm

Dem, der frygtede en ordentlig lussing og et hak i selvtilliden til Slagelse B&Is bedste fodboldtropper i sommerens sidste træningskamp, kan ånde lettet op.

Det vestsjællandske 3. divisionshold fik en meriterende sejr på 3-2 over 2. divisionsholdet FA 2000 og kan nu med rette gå ind til en ny sæson med løftede hoveder.

Vestsjællænderne kom godt nok bagud, da Frederiksberg Alliancens nye angriber fra Vanløse, Hamid Khalidan, kom på tavlen efter godt 20 minutter, men Marius Kryger udlignede cirka 10 minutter senere, da han fulgte op på en ripost efter et forsøg fra Oussama Djafer-Bey.

Gæsterne kunne dog gå til pausen foran 2-1, da Rasmus Grosen fik begået et dumt straffespark, som Lucas Lodberg scorede på.

Efter pausen var det et helt andet og mere tændt Slagelse-hold, der kom på banen. Spillet kom til at foregå på vestsjællændernes præmisser, hvilket alt andet lige tegner meget lovende for de kommende kampe i både pokalturnering tirsdag på Fyn mod Tarup/Paarup og lørdag i 3. divisionspremieren hjemme mod Young Boys FD.

Marius Kryger var igen på pletten godt midtvejs i halvlegen, da han udnyttede en omstilling godt sat op af unge Nikolaj Østergaard til 2-2. Og 10 minutter før tid kom så afgørelsen, da Slagelse satte nogle flotte kombinationer sammen afsluttende med et drømmemål af Traoré, da bankede bolden ind i fjerneste hjørne.

- Jeg tror ikke, der var nogen delte meninger om, at vi var bedst i 2. halvleg. Vi kom ud med et helt andet udtryk, kvalitet og energi. Begge hold foretager udskiftninger, men vores var kampafgørende. Jeg er meget positiv overrasket, for vi kom præcis med det udtryk, vi har ledt efter, siger Slagelse-træner Zouher Abdullatif.

Synes du, at kommunen er der for dig?