19. oktober 2021
Frederik Fibiger gjorde som sædvanlig kort proces i sin herresingle, da Slagelse slog Dybbøl med 13-0 i 3. division. Foto: Claus Rasmussen
Frederik Fibiger gjorde som sædvanlig kort proces i sin herresingle, da Slagelse slog Dybbøl med 13-0 i 3. division. Foto: Claus Rasmussen
Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse fik rent mel i posen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse fik rent mel i posen
Sport Sjællandske - 10. oktober 2021 kl. 15:57
Af Claus Rasmussen

Man skulle næsten tro, at spillerne på Slagelse Badmintonklubs 3. divisionshold skulle skynde sig hjem og se Thomas Cup og Uber Cup på tv lørdag eftermiddag.

Værterne var i hvert fald hurtige til at få smidt gæsterne fra Dybbøl hjem med et nederlag på 13-0.

Sønderjyderne fra den berømte mølle-by blev ikke engang levnet et sæt - selv om det var tæt på i 2. damesingle.

Her var Josefine Bo Jensen stort bagud i andet sæt mod Suphatcha Khamchang, men fik kæmpet sig tilbage, overlevede en sætbold og vandt 21-15, 23-21.

I de øvrige kampe var slagelseanerne totalt overlegne, og kunne altså gå fra kampen med »rent mel i posen« efter mindre end to timers spil.

Klasseforskellen blev meget godt illustreret i 1. herresingle. Her bragte Dybbøls Jacob Veng sig foran 2-1 i første sæt og knyttede hånden i jubel, men nærmest inden fingrene var rettet ud igen, var Slagelses førstemand Frederik Fibiger foran 11-2.

Fibiger vandt 21-5, 21-11, men det var ikke holdkampens største sejr. Den stod Josefine Bo Jensen og Sofie Fibiger for, da de kun gav 10 point væk i 2. damedouble.

- Josefine blev dagens spiller. Hun vandt to kampe og kæmpede sig flot tilbage i damesinglen, så det var godt for selvtilliden, siger Slagelses træner Simon Kamper, der også kunne glæde sig over to sejre til debutanten Frederik Bilenberg Olsen, der er kommet til klubben fra Nordbyen.

Bysbørnene har trukket sit hold fra danmarksserien, og derfor har den 18-årige valgt at skifte klub.

Frederik Bilenberg Olsen var med på holdet i stedet for doublespilleren Rasmus Brix Jensen, der havde meldt fra. I stedet blev Niclas Ravn flyttet fra sin sædvanlige 4. herresingle til 2. mixeddouble sammen med sin bedre halvdel, Maja Bech.

- De nappede en familiemix. De mente, at de var blevet så voksne og modne, at det godt kunne gå..., siger Simon Kamper med et grin.

Parret uden for banen, vandt da også let inde på banen, da de slog Denis Lausten og Winnie Hedegaard 21-7, 21-9 i en af dagens første kampe.

Storsejren i holdkampen indbragte Slagelse 16 point, og dermed er vestsjællænderne tilbage på førstepladsen i 3. division.

Fremover kan topholdet dog se frem til mere modstand. I næste spillerunde 30. oktober venter rækkens nummer tre fra Nr. Lyndelse og derefter følger Team Fyn og Esbjerg, der regnes som de værste konkurrenter til førstepladsen i grundspillet.

Rejser du til udlandet i år?