26. maj 2020
Stine Bierberg stod det sidste kvarter i Slagelses udekamp mod Lyngby, men selv om hun leverede en godkendt indsats, var det ikke nok til at bringe vestsjællænderne tilbage i kampen. Foto: Thomas Olsen
Stine Bierberg stod det sidste kvarter i Slagelses udekamp mod Lyngby, men selv om hun leverede en godkendt indsats, var det ikke nok til at bringe vestsjællænderne tilbage i kampen. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffende fredag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffende fredag aften
Sport Sjællandske - 25. oktober 2019 kl. 22:12
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var tydelig skuffelse i stemmen, da Slagelse Håndboldklubs træner Sebastian Hedemand skulle sætte ord på fredagens udekamp mod Lyngby i kvindernes 3. division.

Begge hold var på jagt efter sæsonens første sejr, og det var værterne, der fik den.

24-21 stod der på måltavlen efter de 60 minutter, og det resultat var bestemt ikke, hvad vestsjællænderne havde drømt om.

- Det er et hold, som vi mener, vi skal slå. Og de må slet ikke få lov at lave 24 mål. Vi laver kun 21, men det burde have været nok, siger Sebastian Hedemand.

Tidligt i kampen havde han ellers god grund til tilfredshed, for slagelseanerne fik en fin start og førte gennem hele første halvleg.

- Vi fører med to-tre mål efter de første 25 minutter, men de får reduceret til 12-13 ved pausen. I anden halvleg får de så en tomålsføring, og derfra hænger vi efter resten af kampen, siger den skuffede Slagelse-træner, der så forbedringsmuligheder i begge ender af banen.

- Vi har problemer i forsvaret, og så brænder vi alt for meget i angrebet. Vi får skudt deres keeper bedre, end hun er, siger Sebastian Hedemand.

Træneren var selv bedre tilfreds med sine målvogtere Cecilie Nyrup Hansen og Stine Bierberg end med markspillerne, men ingen af keeperne fik afgørende betydning.

- De stod okay, men det var ikke noget voldsomt. Det var bare én af de dage..., siger Sebastian Hedemand.

- Vi var der fra start og havde en god energi, og vi burde have lukket kampen, da vi var foran. Men da det holdt op med at fungere, faldt vi tilbage i gamle vaner, og så var vi for nemme at dække op, siger Sebastian Hedemand.

Med nederlaget er Slagelse stadig noteret for to point for to uafgjorte kampe, og dermed følges vestsjællænderne med både Lyngby, VHC/Vidar, Øresund Håndbold og AB, mens Tårnby er bundprop uden point efter de foreløbige fire spillerunder.

Næste opgave for Slagelse- er på tirsdag, hvor VHC/Vidar kommer på besøg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?