29. juli 2021
Ivan Franjic. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Ivan Franjic. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffelsen over et point fyldte mest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Skuffelsen over et point fyldte mest
Sport Sjællandske - 24. juni 2020 kl. 22:12

Af John Ringstrøm
Skuffelsen over ikke at have vundet onsdagens fodboldkamp over 1. divisions absolutte tophold fra Vejle fyldte mest hos Næstved-spillerne umiddelbart efter opgøret.

Og det siger vel egentlig meget rammende, hvor godt sydsjællænderne var med i den kamp.

- Vi må være skuffede, når vi fører 1-0 lige indtil det sidste, og så er det ligemeget, hvem vi møder, lød det fra Næstveds midtbanespiller Andreas Heimer, der nøjagtigt som i kampen i Vejle også scorede kampens første mål.

- Den lå lige i skalden på mig, så det var selvfølgelig dejligt. Men vi skal hive de point, vi kan. Det er frustrerende kun at få ét, når vi kunne have fået tre, mente Heimer.

Målmand Jacob Pryts leverede igen i sin tredje kamp efter sit comeback en rigtig god præstation i målet, men han var prisgivet, da Vejle udlignede til sidst.

- Jeg ser to mand foran mig, og skuddet rammer én af dem mellem benene på hælen, så den snyder mig. Skuffelsen fylder klart mest lige nu. Vi havde stor ære af kampen og vi slider og slæber alle mand. Folk kæmper som besatte for at forsvare vores føring, lød det fra Næstved-keeperen, der mente, at det var marginaler, der afgjorde opgøret.

- Det havde været godt med en sejr, der havde boostet holdet efter trænerfyringen i ugen. Men der har været sindssygt godt humør til træning og de spillere, der har været lidt ude, er kommet godt ind i truppen igen, så vi står som en helhed. Det har løftet os som gruppe og præstationen i dag taler også for det, mente Jacob Pryts.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?