25. februar 2020
Det forholdsvis nye makkerpar Frederik Søgaard (til venstre) og David Daugaard hentede den første turneringssejr i Hungarian International. Næste opgave bliver Scottish Open om tre uger. Privatfoto
Det forholdsvis nye makkerpar Frederik Søgaard (til venstre) og David Daugaard hentede den første turneringssejr i Hungarian International. Næste opgave bliver Scottish Open om tre uger. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skælskør-spiller til tops i Ungarn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skælskør-spiller til tops i Ungarn
Sport Sjællandske - 04. november 2018 kl. 22:05
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af dansk badminton-succes ved den 43. udgave af Hungarian International, hvor det blev til turneringssejre i både herredouble, mixeddouble og herresingle.

I herredouble var det Frederik Søgaard fra Team Skælskør og makkeren David Daugaard fra Greve, der slog sig helt til tops.

I finalen vandt de andenseedede danskere 15-21, 21-12, 21-12 over de topseedede polakker Milosz Bochart og Adam Cwalina.

Frederik Søgaard og Rasmus Daugaard blev sat sammen efter sommerferien, og Hungarian International var kun den sjette turnering for det nye makkerpar - og den første turneringssejr. Så det gør det endnu mere specielt.

- Sejren i sig selv betyder utrolig meget for os. Vi er stadig et nyt par, som har mange ting at lære endnu, siger Frederik Søgaard.

- Det giver helt sikkert et selvtillidsboost at stå øverst på podiet og vide at tingene, som vi arbejde på, går stille og roligt fremad.

God start i double
I sidste uge kom det frem, at den tidligere Næstved- og Skælskør-spiller Mette Poulsen fremover til satse på double, og den regerende danske mester i damesingle fik en fin start på sin nye »tilværelse«.

Mette Poulsen vandt nemlig Hungarian Internatinal i mixeddouble sammen med klubkammeraten Joel Eipe fra Skovshoved.

I semfinalen slog danskerne de topseedede indere Rohan Kapoor og Kuhoo Garg i to sæt, og i finalen nedlagde de så de andenseedede russere Rodion Alimov og Alina Davletova med cifrene 21-10, 19-21, 21-10.

Mette Poulsen stillede også op i single, hvor den 25-årige sydsjællænder spillede sig frem til semifinalen. Her tabte hun dog 21-9, 21-12 til den topseedede tyrker Neslihan Yigit, der efterfølgende vandt turneringen.

I herresingle vandt Rasmus Messerschmidt et ren dansk finale over Victor Svendsen, der havde besejret Mads Christophersen fra Dianalund i semifinalen.