21. februar 2020
Frederikke Brenøe viste stort overblik i kampen og forsøger sig her med et indspil til Emilie Straarup på stregen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Frederikke Brenøe viste stort overblik i kampen og forsøger sig her med et indspil til Emilie Straarup på stregen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker sydsjællandsk sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker sydsjællandsk sejr
Sport Sjællandske - 06. oktober 2019 kl. 22:14
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke meget, der ikke fungerede, da Næstved Herlufsholms 3. divisionskvinder i håndbold spillede sæsonens anden hjemmekamp.

Og i modsætning til første hjemmenederlag til Ollerup/Skerninge blev det her til en sikker sejr på 25-17 over et andet fynsk hold, DSIO, der kun formåede at følge en smule med i starten.

- Jeg er glad for, at tingene fungerede og at vi har momentum i det meste af kampen. I starten får vores keeper ikke lige taget det, hun skal, men vores forsvar står godt og får presset modstanderne, så vi kan få lavet noget hurtigt spil frem ad banen, siger Næstved Herlufsholm-træner Kim Kærgaard, der på forhånd havde set DSIO og var godt forberedt.

Kontrafasen virkede fint for sydsjællænderne, men også i det etablerede angrebsspil blev vingerne foldet ud.

Ikke mindst takket være Frederikke Brenøe, der scorede seks gange og spillede med stort overblik, men også lillesøster Mathilde, som kom ind og scorede på næsten alle sine straffekast og satte spillet.

- Frederikke gør det rigtig godt, og det er også med til, at Amalie Kold er begyndt at komme i gang igen. Men flere gjorde det godt. Luna Froholdt kom ind i 2. halvleg og tog fra i målet og de unge Mathilde og Sara (Skytt El Berki, red.) var gode, lyder det blandt andet fra Kim Kærgaard, der også glæder sig over en mere og mere fast stamme i det centrale forsvar, hvor især rutinerede Britt Kongstofte binder tingene sammen.