14. juli 2020
Mark Kongstedt, der her har scoret mod Hvidovre, og Næstved tog sæsonens syvende point, da det blev 3-0 hjemme over bundholdet Vendsyssel. Foto: Anders Ole Olsen
Mark Kongstedt, der her har scoret mod Hvidovre, og Næstved tog sæsonens syvende point, da det blev 3-0 hjemme over bundholdet Vendsyssel. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker sejr til Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker sejr til Næstved
Sport Sjællandske - 24. august 2019 kl. 15:07
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds bedste fodboldhold fik hul på sejrsbylden i 1. division, da det blev til 1-0 ude over Nykøbing FC onsdag aften, og den blev fulgt på af endnu en sejr i lørdagens tv-kamp hjemme mod Vendsyssel.

arrow Læs også: Næstved skubber Vendsyssel længere ned i suppedasen

Hele 3-0 blev de nordjyske superliganedrykkere sendt hjem med, og det var endnu et bevis på, at sydsjællænderne er ved at finde rytmen, spillet og et koncept, der virker.

Næstved var bedst fra start til slut og allerede i fjerde minut bragte Rafaelson sit hold foran efter en formiddabel og lynhurtig omstilling i venstre side.

I det hele taget strøg især Kristoffer Munksgaard afsted efter behag i venstresiden, men det var fra Næstveds højre, andet mål kom efter godt en halv time.

Denne gang var den serbiske back Stefan Vico gået med frem og afsluttede flot et oplæg fra Ahmed Hassan.

Samme Hassan gjorde det selv til 3-0 efter en times spil, da han afsluttede en ny omstilling godt sat op af Næstveds stærje brasilianer Luis Fernando.

Vendsyssel kom frem til sporadiske forsøg og en enkelt gang var gæsterne uhyre tæt på at reducere til 2-1. Men sydsjællændernes debuterende målmand, Mikkel Bruhn, hev en klasseredning ud af ærmet.

Der var chancer til et fjerde Næstved-mål, men tre var mere end rigeligt til sejren og dermed sæsonens mest overbevisende indsats indtil nu.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?