19. oktober 2021
Nøjagtigt som i premieren mod Rødovre leverede Kaare Ravn Larsen igen 12 mål, da Næstved Herlufsholm søndag slog et ungt og hurtigt spillende Team Sydhavsøerne med 33-27. Foto: Jens Wollesen
Nøjagtigt som i premieren mod Rødovre leverede Kaare Ravn Larsen igen 12 mål, da Næstved Herlufsholm søndag slog et ungt og hurtigt spillende Team Sydhavsøerne med 33-27. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker sejr over unge sydhavsdrenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker sejr over unge sydhavsdrenge
Sport Sjællandske - 10. oktober 2021 kl. 20:23
Af John Ringstrøm

I forrige runde var TMS Ringsteds ligareserver et enkelt mål bedre end Næstved Herlufsholm (NHH), men da sydsjællænderne mødte et andet andethold i form Team Sydhavsøernes 1. divisionsreserver var der hele seks mål til forskel.

Denne gang var det så i Næstved Herlufsholms favør, selv om "sydhavsdrengene" fik vist sig godt frem i Herlufmagle-hallen, som for en stund var sydsjællændernes hjemmebane.

- Team Sydhavsøerne har et superungt hold, og det er fedt at møde sådan et ungt hold, hvor der bare bliver spillet til. Det er små, hurtige spillere, og vi måtte knokle med kampen, indrømmer NHH-træner Mikkel Hyldebo.

Ravns 12 nye kasser
Han og mandskabet fik dog løst gåden trods de uvante hjemmebane-rammer og de vakse gæster, og med et "run" på otte mål, fik værterne skabt sig en pauseføring på 17-12.

NHH havde også styr på begivenhederne i 2. halvleg, hvor det blev til endnu en stime af mål, men holdet kunne ikke helt holde de store føringer til slut.

- Alt i alt var det rigtig fint. Kaare (Ravn Larsen, red.) fik igen lavet 12 mål, og så er han bindeledet i rigtig mange ting, siger Hyldebo om den 24-årige stregspiller, der tidligere har tørnet ud for netop Sydhavsøerne.

Cheftræneren har stadig en del spillere på skadeslisten, hvor blandt andre hans lillebror Mads er føjet til i løbet af ugen.

- Vi var lidt presset. Men vi er godt tilfreds med to point. Der var rigtig gode ting i begge ender, og fløjene gjorde det også godt. Men jeg er utilfreds med vores spil i både over- og undertal. Det var ikke godt nok. Sejren var dog ikke i fare på noget tidspunkt, siger Mikkel Hyldebo.

Rejser du til udlandet i år?