17. oktober 2021
Christian Sigsgaard er videre til 2. runde af ugens ITF-turnering i Falun efter en sejr i to sæt over Leo Borg; der er søn af den svenske tennislegende Bjørn Borg. Foto: Leschly Tennis Foundation
Christian Sigsgaard er videre til 2. runde af ugens ITF-turnering i Falun efter en sejr i to sæt over Leo Borg; der er søn af den svenske tennislegende Bjørn Borg. Foto: Leschly Tennis Foundation
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigsgaard slog legendens søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigsgaard slog legendens søn
Sport Sjællandske - 28. september 2021 kl. 18:18

For 40-45 år siden dominerede Bjørn Borg tennisverdenen, og svenskeren vandt 11 grand slam-titler, inden han indstillede karrieren i en alder af bare 26 år.

Nu forsøger næste generation så at gøre karriere på tennisbanen, og tirsdag stod 18-årige wildcard-spilleren Leo Borg over for kvalifikationsspilleren Christian Sigsgaard fra Næstved i 1. runde af 25.000 dollars-turneringen i Falun i Sverige.

Det møde slap den 24-årige sydsjællænder bedst fra.

Sigsgaard slog legendens søn med 6-3, 6-4, men var alligevel overrasket over den unge svenskers niveau.

- Han spiller rigtig godt, men kan ikke helt sætte det sammen endnu. Han har en rigtig god baghånd, men bruger helst sin forhånd, og når jeg fik presset ham der, blev han lidt mere usikker, siger Christian Sigsgaard.

Danskeren brød Borgs første serveparti til 2-0 og holdt selv serv til 3-0, inden modstanderen kom på tavlen.

Ved 3-1 afværgede Sigsgaard en breakbold, men kort efter gik det galt.

Borg brød tilbage til 4-3, men Sigsgaard svarede igen med et nyt break og servede første sæt hjem uden de store problemer.

I andet sæt tabte Sigsgaard sin serv til 0-2, men brød igen tilbage med det samme, holdt serv til 2-2 og snuppede endnu et svensk serveparti til 3-2.

De næste to partier gik også til modtageren, hvorefter Sigsgaard holdt serv rent til 5-3.

Leo Borg overlevede to matchbolde i egen serv og reducerede til 5-4, men kort efter lukkede Sigsgaard alligevel kampen på sin femte matchbold.

- Det svingede lidt frem og tilbage, og der er nogle partier, hvor jeg sløser lidt. Jeg har matchbolde ved 5-3, men lader ham komme ind i kampen igen. Jeg følte dog, at jeg havde et ekstra gear i forhold til ham, men det kom bare ikke helt frem, siger Christian Sigsgaard.

Til gengæld får han måske brug for det ekstra gear i 2. runde. Her venter nemlig den topseedede franskmand Antoine Escoffier, der slog svenske Markus Eriksson 6-1, 7-5 i sin første kamp.

Rejser du til udlandet i år?