21. januar 2021
- Det var fedt at lukke kampen i to sæt, siger Christian Sigsgaard fra Næstved, der fik revanche for sommerens nederlag til Elias Ymer og nu er i finalen i UTR Leschly Nordic Masters. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix)
- Det var fedt at lukke kampen i to sæt, siger Christian Sigsgaard fra Næstved, der fik revanche for sommerens nederlag til Elias Ymer og nu er i finalen i UTR Leschly Nordic Masters. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix)
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigsgaard klar til finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigsgaard klar til finalen
Sport Sjællandske - 28. november 2020 kl. 14:21
Af Claus Rasmussen

Tirsdag trænede Christian Sigsgaard med sine gamle klubkammerater i Næstved Tennisklub, men lørdag stod han over for en helt anden slags modstand i semifinalen ved UTR Leschly Nordic Masters i Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Her stod svenske Elias Ymer på den anden side af nettet, og det var en revanche for den afgørende match i sommerens landskamp.

Dengang vandt Elias Ymer i to sæt på grus, men på det hurtigere indendørs underlag fik Christian Sigsgaard sagt et flot tak for sidst.

Den 23-årige sydsjællænder vandt 6-3, 6-4 over svenskeren, der rangerer omkring nummer 200 på verdensranglisten.

I andet sæt var Sigsgaard ellers i store problemer ved stillingen 3-4.

Elias Ymer havde to breakchancer, men Sigsgaard afværgede med en stærk forhånd og en vild baghånd, som det lykkedes ham at krølle forbi modstanderen og helt ned i hjørnet.

Sigsgaard holdt serv til 4-4, brød Ymer til 5-4 og servede til slut kampen i hus på sin tredje matchbold.

- Jeg synes, der var sindssygt højt niveau hele kampen igennem, siger Christian Sigsgaard i et interview med TV2 Sport kort efter triumfen.

- Sejren betyder rigtig meget for mig. Jeg har altid vidst, at mit niveau lå her omkring, men nu har jeg også bevist det. Til at starte med, var det målet at vinde et sæt, men det var jo fedt at kunne holde den hele vejen hjem, siger Sigsgaard, der godt var klar over vigtigheden af mirakelbaghånden mod slutningen af kampen.

- Den dykkede ned i sidste øjeblik. Jeg løb bare, lukkede og øjnene og svingede... Det var heldigt, den sad, for ellers kunne vi meget vel havde spillet endnu, siger han med et grin.

I stedet kan Sigsgaard nu samle kræfter til søndagens finale mod enten Holger Rune eller franske Benoit Paire.

Den samlede præmiesum i opvisningsturneringen er 150.000 kroner, og med finalepladsen er Christian Sigsgaard sikret 40.000 af dem.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?