18. september 2021
Christian Sigsgaard. Foto: Dansk Tennis Forbund
Christian Sigsgaard. Foto: Dansk Tennis Forbund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigsgaard fik en andenplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigsgaard fik en andenplads
Sport Sjællandske - 01. august 2021 kl. 21:52
Af John Ringstrøm

Det blev til en andenplads for Næstveds Christian Sigsgaard i ITF 15.000 dollars-turneringen i Vejle.

Den 24-årige sydsjællænder, der spiller i Gentofte, og hans herredoublemakker Johannes Ingildsen fra KB banede sig vej til finalen ved blandt andre at slå det fjerdeseedede par østrigske Sandro Kopp og hollandske Mick Veldheer i semifinalen med 6-4, 6-4.

I finalen ventede landsmændene Benjamin Hannestad og Carl Emil Overbeck, der havde slået svenske Friberg og Yitbarek ud i semifinalen. KB-duoen Hannestad og Overbeck tog første sæt i finalen med 7-6, mens Sigsgaard og Ingildsen vandt andet med 6-4. Tredje sæt blev en gyser, som Overbeck og Hannestad vandt 10-8 og dermed tog de også doublesejren i hele turneringen.

- Vi spillede en god doubleturnering, hvor vi tabte med mindst mulig margin i finalen. Vi spillede godt sammen, selvom det er et par år siden, vi sidst spillede sammen. Men vi kender hinanden så godt, at vi hurtigt fandt rytmen igen. Sådan er double, et par bolde den ene eller anden vej er oftest sådan, kampene bliver afgjort, siger Sigsgaard.

I singleturneringen tabte Christian Sigsgaard allerede i anden runde til Henrik Heise Korsgaard.

- Jeg spillede en god første runde, men ramte ikke niveau i anden runde. Jeg fandt aldrig rigtigt slagene i svære forhold, hvor jeg ikke håndterede det lige så godt som min modstander. Jeg tror på en bedre uge på Frederiksberg, siger Næstved-drengen, der sammen med resten af »feltet, skal i aktion igen i denne uge, hvor KB lægger bane til endnu en 15.000 dollars turnering på i ITF-regi.

Danske August Holmgren nåede til gengæld finalen i Vejle, som han tabte 6-7, 4-6 til den topseedede tyrker Ergi Kirkin.

Danske Johanne Svendsen vandt overraskende kvindernes singleturnering med en finalesejr på 2-6, 6-4, 6-1 over Park fra Sydkorea.

Synes du, at kommunen er der for dig?