6. juni 2020
Vordingborg kan efter cirka 30 års fravær fra DBUs landsækkende rækker MÅSKE kalde sig danmarksseriehold. Foto: Anders Ole Olsen
Vordingborg kan efter cirka 30 års fravær fra DBUs landsækkende rækker MÅSKE kalde sig danmarksseriehold. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Serierækkerne afblæses: Vordingborg ligner en oprykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serierækkerne afblæses: Vordingborg ligner en oprykker
Opdateret 15. maj 2020 kl. 17:38
Sport Sjællandske - 15. maj 2020 kl. 15:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag eftermiddag blev det endegyldigt slået fast, at de lokale seriefodboldhold ikke kommer i kamp på denne side af sommerferien.

DBU Sjælland har valgt at aflyse forårets turnering, og det betyder blandt meget andet, at Vordingborg IF sandsynligvis kan kalde danmarksseriehold.

- Vi må vente og se. Jeg kan ikke tro, at vi ikke rykker op, men man ved jo aldrig, hvad sådan noget ender med, siger Jan Faber.

Han har som altid forsøgt at holde sig opdateret via forskellige kanaler. Blandt andet ved at tale med mange trænerkollegaer, og her havde der spredt sig en frygt for, at man helt ville nulstille denne sæsons stilling, så der hverken kom op eller nedrykkere. Det bliver ikke tilfældet, men det betyder ikke, at Vordingborg er sikker på at rykke op.

- Vi må se, hvad det ender medi forhold til danmarksserien, men jeg har svært ved at forestille mig, at vi ikke rykker op. Lige nu er det en irriterende fornemmelse, at vi ikke har nogen afklaring på vores situation, siger Jan Faber.

Mens Vordingborg går rundt i uvished, er der afklaring for de fleste andre lokale seriehold i forhold til indrangering til næste sæson. Slagelse, Haslev og Herlufsholm bliver i sjællandsserien, mens det lige nu ser ud til, at Næstved bliver i serie 1 sammen med Suså. Det kan dog ændre sig alt efter beslutningen omkring op- og nedrykning fra danmarksserien.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?