16. juni 2021
Nicolai Andreasen havde muligheden for at score til 3-1 for Vordingborg, men han ramte stolpen. Her er han i aktion mod B190i8. Foto: Kenn Thomsen
Nicolai Andreasen havde muligheden for at score til 3-1 for Vordingborg, men han ramte stolpen. Her er han i aktion mod B190i8. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejren var indenfor rækkevidde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejren var indenfor rækkevidde
Sport Sjællandske - 12. september 2020 kl. 16:27
Af John Ringstrøm

På en tung bane i den lille, hyggelige, nordfynske by Otterup fik Vordingborgs danmarksseriehold 2-2, men gæsterne havde en gylden mulighed for at tage alle tre point med hjem.

Lige inden fynboerne udlignede til 2-2 med cirka et kvarter igen, havde Nicolai Andreasen en kæmpechance for at bringe sydsjællænderne foran 3-1, og så havde kampen formentlig været lukket. Andreasen brændte dog i det lille målfelt, da han nøjedes med at ramme stolpen og på det efterfølgende angreb, løb Otterup ned og scorede.

Vordingborg var endda foran 2-0. Efter en lille halv time spillede Nicolai Andreasen en bold på tværs, som Otterup selv fik bugseret i mål. Cirka otte minutter før pausen sparkede Jannik Skov Hansen så et frispark direkte i mål til 2-0, og så det rigtig godt ud for gæsterne, selv om hjemmeholdet havde haft bolden mest.

Bare et par minutter senere fik Otterup dog reuceret på straffespark, da dommeren vurderede, at Benjamin Jensen tog bolden med hånden, selv om de fleste mente, det var brystet.

Otterup fortsatte med at være kontrollerende efter pausen, hvor Vordingborg levede på farlige omstillinger. Men da gæsterne ikke kunne udnytte dem, headede den store, fynske angriber Kent Jørgensen flot Otterup på 2-2.

Danmarksserien
Otterup - Vordingborg: 2-2 (1-2)

0-1: Selvmål (28)
0-2: Jannik Skov Hansen (37)

1-2: Benjamin Nielsen, straffespark (39)

2-2: Kent Jørgensen (75)

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?