14. juli 2020
Slagelse fik sine kantspillere i gang med målscoringen, da man besejrede FA 2000 med 3-1. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Slagelse fik sine kantspillere i gang med målscoringen, da man besejrede FA 2000 med 3-1. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Slagelses testsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Slagelses testsejr
Sport Sjællandske - 09. februar 2019 kl. 17:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelses 2. divisionshold var kørt en tur til Frederiksberg for at møde FA 2000 til en træningskamp, der skulle ende med at sætte de vestsjællandske kanter godt i gang med årets målproduktion.

Alle tre vestsjællandske scoringer i 3-1-sejren blev sat ind af kantspillere.

Patrick Andersen lagde for med at bringe Slagelse foran 1-0, da han efter 20 minutters spil overløb en uopmærksom FA 2000-forsvarsspiller.

Den føring blev annulleret blot tre minutter senere, da den tidligere Slagelse-spiller Rasmus Vibe udlignede til 1-1 for københavnerne.

Slagelse var generelt godt spillende, og det blev til et par fine chancer i første halvleg. Den største tilfaldt Christoffer Thrane, der dog havde glemt skarpheden hjemme i Slagelse. Til gengæld gik han godt med i kombinationerne sammen med angrebsmakker Viktor Rygaard, der begge viste gode takter i opbygningsspillet.

I anden halvleg kom unge Marius Kryger Lindh på banen, og han takkede for tilliden ved at sparke bolden flot i mål til 2-1 kort efter sin indskiftning.

I kampens sidste minut bragede Cagri Erdem bolden i mål til 3-1 efter en anden halvleg, hvor man frygtede lidt for keeper Sebastian Sørensens helbred. Slagelse-keeperen var stort set arbejdsløs efter pausen, og derfor virkede det lidt satset, at han havde iført sig shorts og ikke lange bukser i det kolde vejr.

Slagelse fik også vist, at grundformen er ved at være på plads. Man var nemlig markant mere løbestærk, end danmarksserieholdet.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?