19. januar 2020
Slagelse måtte lade livet i årets pokalturnering efter et nederlag på 1-2 hjemme mod AB.
gallery icon

Se billedserie

Slagelse måtte lade livet i årets pokalturnering efter et nederlag på 1-2 hjemme mod AB.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Slagelses pokal-exit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Slagelses pokal-exit
Sport Sjællandske - 04. september 2019 kl. 22:18
Af Tekst af Simon Ydesen Foto af Kenn Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På en yderst regnfuld aften blev indtrykket af efterårets komme blot understreget af, at man ikke havde skruet helt op for stadionlyset på Harboe Arena Slagelse. I regn og rusk forlod Slagelse pokalturneringen i et tiltagende tusmørke, der alt i alt gjorde det til en trist aften i den vestsjællandske hovedby. Ikke kun på grund af det vestsjællandske 1-2-nederlag, men også på grund af endnu en skade til en i forvejen lang skadesliste.

Midt i den begyndende efterårsdepression er det dog værd at notere sig, at Slagelse bød et yderst kvalificeret AB-hold trods.

Pokalkampen mod AB var ottende kamp på en måned for en meget smal trup, der oven i købet er plaget af skader for tiden.

De SBI-spillere, der var til rådighed, skal imidlertid have den ros, at de fightede det bedste, de havde lært mod 2. division Vests øjeblikkelige tophold.

I silende regn kom AB foran da den fysisk stærke angriber Yonas Nielsen udnyttede det, man må betegne som tøvende forsvarsspil fra Slagelses bagerste kæde.

Bedre blev humøret næppe af, at Mathias Bjaldby blev skiftet ud i pausen og dermed sluttede sig til den i forvejen alt for lange skadesliste. Spillet blev imidlertid bedre fra vestsjællændernes side efter sidebyttet. Blandt andet havde Daniel Shacham en fremragende afslutning, der kyssede ydersiden af den ene stolpe. AB var fortsat mest på bolden, men nu var der optræk til farlige situationer foran akademikernes mål. Netop sådan en situation opstod efter et velgennemført Slagelse-angreb, hvor en ellers anonym Mikkel Petersen dukkede op og viste noget af det angriberinstinkt, der har gjort ham til et spændende aktiv for Slagelses offensiv.

Han dukkede op midt for mål og fik sparket et indlæg i kassen.

Glæden blev imidlertid kort for Slagelse, da Yonas Nielsen kort efter udligningen gjorde sig selv til dobbelt målscorer, da han bragte AB på 2-1. Slagelse forsøgte efterfølgende at mobilisere en modoffensiv, men det rakte evnerne og kræfterne ikke til.