17. februar 2020
Team FOG Næstved besejrede Copenhagen Basketball 103-64 efter en overbevisende indsats. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Team FOG Næstved besejrede Copenhagen Basketball 103-64 efter en overbevisende indsats. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Team FOG holdt legestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Team FOG holdt legestue
Sport Sjællandske - 23. oktober 2019 kl. 22:06
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team FOG Næstved leverede en solid offensiv indsats, da Copenhagen Basketball blev besejret 103-64.

Den danske basketliga er blevet tættere i denne sæson - måske lige med undtagelse af afstanden mellem Bakken Bears og alle de andre hold.

Holdene fra den såkaldte Pro B-række synes at have hævet niveauet i forhold til sidste sæson, da de var rent slagtekvæg mod Team FOG Næstved og de øvrige Pro A-hold. Pro B-holdet Copenhagen Basketball kom til Næstved med to sejre og et nederlag i bagagen. Derfor var der et begrundet håb om en tæt og spændende kamp mod et Næstved-hold, der endnu ikke havde ramt formen i denne sæson. En ting er forventninger. Noget andet er realiteter.

Der var aldrig tvivl om udfaldet. Til gengæld var der masser af god underholdning, da Team FOG Næstved bankede Copenhagen Basketball halvvejs tilbage til hovedstaden. Nørrebro-klubben fik ikke et ben til jorden, da Team FOG Næstved trådte på speederen efter pausen.

Allerede i første halvleg havde man set antydningen af klasseforskel, men på grund af manglende defensiv intensitet fra Team FOG Næstveds side formåede Copenhagen at hænge godt på.

Team FOG Næstved-træner Arnel Dedic fik dog rettet lidt til i pausen, og det betød, at det hurtigt blev en mindre opvisning fra sydsjællændernes side i anden halvleg.

Mod kampens slutning gik der legestue i den for hjemmeholdet, hvor spillerne stod i kø for at lave detaljer, som man kun forsøger sig med, når man er sikker på at vinde.

Der var så meget overskud, at Arnel Dedic kunne sætte sig ned og smile lidt over spillet.