15. maj 2021
Jalen Nesbitt (t.v.) og Team FOG Næstved er pisket til at vinde mandag over Svendborg, hvis de skal tvinge serien ud i en fjerde kamp, som i så tilfælde skal spilles torsdag i Næstved. Foto: Kenn Thomsen
Jalen Nesbitt (t.v.) og Team FOG Næstved er pisket til at vinde mandag over Svendborg, hvis de skal tvinge serien ud i en fjerde kamp, som i så tilfælde skal spilles torsdag i Næstved. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sandhedens time er nær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sandhedens time er nær
Sport Sjællandske - 12. april 2021 kl. 09:09
Af John Ringstrøm

Det kan være sidste gang i denne sæson, Team FOG Næstved skal i aktion, hvis mandagens opgør i Svendborg tabes.

Det gælder den tredje kamp i basketligaens kvartfinaleserie og da fynboerne har vundet de to første, er sydsjællænderne pisket til sejr, hvis de vil forlænge serien.

- Hvis det bliver den sidste, har jeg det dårligt med det. Men vi må tage en kamp af gangen. Man har før set, at hold har været bagud med to kampe i en serie og er kommet igen. Blandt andet var Hørsholm engang foran med to mod os, men vi vandt de to næste og så også den afgørende femte kamp, siger Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen.

Svendborg vandt første kamp på hjemmebane efter overtid og i torsdags tog de skalp nummer to, da de vandt med syv overskydende point i Næstved. I første kamp var Næstved-kaptajn Philip Hertz fremragende, mens hans var mindre god i anden kamp. Her fik Hertz ovenikøbet en teknisk fejl, hvilket koster ham en diskvalifikation i mandag aftens opgør i den sydfynske hal.

- I kamp 1 skulle vi i hvert fald være gået i endnu en forlængelse, eller have vundet inden. Men nu tabte vi, og så kan man ikke bruge det til noget. I den anden førte vi med ét point på et tidspunkt i fjerde periode, men tabte også. Jeg synes heller ikke, vi var der i den kamp, og det irriterer mig, konstaterer Andreas Larsen, der hælder til, at det altid har været tætte opgør mod »kaninerne«.

- Jeg tror, der er en chance, men vi er ikke favoritter. Jeg håber, vi kan tage mindst én sejr i serien. Vi har gode nok spillere, men vi har af forskellige årsager ikke fået det ud af det, jeg havde håbet, siger direktøren.

Kampen spilles klokken 19 og kan streames på fanseat.com eller følges på basketligaens livescore.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?