23. september 2020
Rasmus Søndergaard var igen trukket i DTH-trøjen med nummer 23. Her er han i kamp mod Dalby tilbage i 2016. Foto: Jens Wollesen
Rasmus Søndergaard var igen trukket i DTH-trøjen med nummer 23. Her er han i kamp mod Dalby tilbage i 2016. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæsonens bedste af DTH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonens bedste af DTH
Sport Sjællandske - 17. januar 2020 kl. 21:28
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dianalund/Tersløses håndboldmænd (DTH) er ved at spille sig opad i 3. division, hvor det torsdag aften for anden kamp i træk blev til sejr.

Denne gang på en svær udebane en sen torsdag aften i Ledøje-Smørum, men det forhindrede ikke vestsjællænderne i at levere en gedigen holdindsats.

- Kamptidspunktet i betragtning er det nok den bedste kamp, vi har leveret indtil nu, mener DTH-træner Dennis Jensen, der endda måtte undvære Casper Elkjær og en ankelskadet Tue Harrebye.

Til gengæld var der comeback til 35-årige Rasmus Søndergaard, der ikke har spillet håndbold for klubben siden marts 2017.

- Rasmus blev ringet ind. Det var meningen, at han skulle have været med andetholdet, men da vi fik afbud, tog vi ham med, mens Morten Andersen blev spillende træner for andetholdet. Og så måtte Nikolaj Ditlev også opgive at spille, da han blev skadet under opvarmningen, siger Dennis Jensen.

Kampen startede tæt. De to hold fulgtes til 8-8, ikke mindst takket være værternes venstreback, der havde scoret fire langskudsmål.

- Vi prøvede at gå frem til to af deres og så fik vi fat. Vi kom foran med fire og førte med tre ved pausen. Også fordi vi gik i syv mod seks, forklarer Dennis Jensen.

I målet havde gæsterne en stærkt spillende Thomas Lüstermann men også en mur af et midterforsvar med blandt andre Karsten Valbjørn, Amer Skaljic og Simon Buch, der også tegnede sig for en god præstation som højreback.

Den rutinerede højreside med Thomas Larsen som back og Michael Brogaard som fløj stod for tilsammen næsten halvdelen af DTHs scoringer. I løbet af 2. halvleg var gæsterne endda foran med hele 10 mål.

- De fik et par dumme mål til sidst, men det hele gik op i en højere enhed. Vi havde styr på det og var stort set i kontrol i alle 60 minutter. Nu fik vi lagt lidt afstand til bunden og kan kigge opad, lyder det fra en tilfreds DTH-træner.

Tirsdag får DTH besøg af topholdet i 2. division, IF Stadion, i pokalturneringens fjerde runde.

3. division, mænd Ledøje-Smørum - Dianalund/Tersløse: 22-31 (13-16)

DTHs målscorere: Thomas Larsen 8 (1), Michael Brogaard 7, Johan Egebjerg og Rasmus Larsen hver 4, Simon Buch 3, Karsten Valbjørn 2, Amer Skaljic og Rasmus Søndergaard hver 1, Nikolaj Ditlev 1 (1).

Har debatten om sexisme taget overhånd?