24. oktober 2020
Mathias Bjaldby bragte Slagelse på sejrskurs med sin scoring til 1-0 i kampen mod FC Roskilde. Foto: Mie Neel
Mathias Bjaldby bragte Slagelse på sejrskurs med sin scoring til 1-0 i kampen mod FC Roskilde. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SBI nedlagde FCR i chanceorgie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SBI nedlagde FCR i chanceorgie
Opdateret 18. oktober 2020 kl. 15:23
Sport Sjællandske - 18. oktober 2020 kl. 14:53
Af Simon Ydesen

Det udviklede sig til lidt af en chance-konkurrence, da Slagelse besejrede FC Roskilde med 3-1, hvilket var meget retvisende i forhold til de to holds chanceproduktion. Set i det lys kunne kampen ligeså godt være endt 5-3 til hjemmeholdet

Særligt de første 45 minutter var hæsblæsende og de stakkels folk, der er sendt ud for at holde styr på statistikker til betting-firmaerne kom i den grad på overarbejde, da de mange chancer skulle noteres.

18 klare chancer til Slagelse i løbet af de første 45 minutter og omtrent det halve til FC Roskilde vidner om en kamp, hvor der liv og glade dage i de to straffesparksfelter.

Nærmest mirakuløst var der kun blevet scoret et mål ved pausetid, og her var særligt Frederik Christensen og Monday Etim de skyldige. De havde nemlig fået afvist en pæn håndfuld scoringsforsøg i hver sin ende.

De klart største chancer var tilfaldt Slagelse, der dog ikke formåede at bringe sig afgørende foran. Derfor var Mathias Bjaldbys enlige scoring ikke nok til at få de lokale tilskuere til at slappe helt af på tribunen. Bedre blev det dog, da Frederik Christensen fik bragt Slagelse foran 2-0 med 20 minutter tilbage. Dermed fik Slagelse-angriberen vist, at man aldrig skal regne ham ude selvom de første chancer er blevet brændt.

Kampens egentlige afgørelse indtraf, da Cagri Erdem smukt krøllede et frispark op i det ene hjørne med lidt under 10 minutter tilbage. Derfor var det også af kosmetisk betydning, at Daniel Jørgensen headede bolden i mål fem minutter før tid.

3-1-sejren til Slagelse betyder, at man ligger sig i slipstrømmen på holdene i top seks, mens FC Roskilde skal finde helt andre takter frem, hvis det skal blive til point i de kommende kampe. Den ambition led undervejs et knæk, da Andreas Hermansen måtte udgå efter blot 20 minutters spil.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?