14. august 2020
Abdoulie Njai scorede et kongemål, der afgjorde kampen mellem Næstved og FC Roskilde til gæsternes fordel. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Abdoulie Njai scorede et kongemål, der afgjorde kampen mellem Næstved og FC Roskilde til gæsternes fordel. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Roskilde sendte Næstved til bunds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Roskilde sendte Næstved til bunds
Opdateret 16. juli 2020 kl. 21:57
Sport Sjællandske - 16. juli 2020 kl. 19:53
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskilde har stort set camperet på sidstepladsen i 1. division hele sæsonen, og holdet fra domkirkebyen er allerede dømt til at spille 2. division i næste sæson. Samme skæbne er overgået Næstved, som typisk har været at finde lige over FC Roskilde i tabellen.

De to nedrykningsdømte mandskaber krydsede klinger, i noget der minder om verdens mest ligegyldige turneringskamp. Der var dog æren på spil for de to hold, og FC Roskildes træner Martin Jungsgaard havde inden kampen påpeget, at der også var en sum placeringspenge på spil, hvis man kunne overhale Næstved i tabellen.

Det scenarie blev realiseret, da FC Roskilde på mål af Oscar Høybye og Abdoulie Njai vandt 2-0 over et tandløst og uinspireret Næstved-mandskab.

Særligt Njais mål til 2-0 var en sand perle. Han bragede bolden i mål efter godt forarbejde fra Younes Bakiz. 2-0-scoringen indtraf cirka 20 minutter før tid, og det afgjorde mere eller mindre forestillingen.

Første halvleg havde været en livlig forestilling med to hold, der spillede frisk til. De fleste chancer indtraf i Næstveds ende, hvor keeper Jacob Pryts havde et par klasseredninger, men efter pausen døde kampen ud - lige indtil tordenbraget fra Njai.

Med to kampe tilbage af sæsonen bytter de to nedrykningsdømte hold plads i tabellen, så det nu er Næstved, der indtager jumbopladsen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?