27. maj 2020
Den 22-årige brasilianer Rafaelson har ikke haft den store succes som Næstved-angriber. Fem mål i 25 optrædener er det blevet til for den fysisk stærke sydamerikaner. Foto: Jens Wollesen
Den 22-årige brasilianer Rafaelson har ikke haft den store succes som Næstved-angriber. Fem mål i 25 optrædener er det blevet til for den fysisk stærke sydamerikaner. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rafaelson er på vej væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rafaelson er på vej væk
Sport Sjællandske - 10. januar 2020 kl. 06:06
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brasilianske Rafaelson Bezzera Fernandes har i realiteten været eneste angriber i efteråret på Næstveds 1. divisionshold, men han kan nu være tabt for den sydsjællandske fodboldklub.

I hvert fald har han ikke været i Danmark på denne side af nytår, da han ifølge avisens oplysninger har været til prøvetræning i en vietnamesisk klub.

- Det er rigtigt, at der har været en forespørgsel på Rafaelson og lige nu er vi i afgørende forhandlinger med en klub, siger Næstveds sportschef, Peter Dinesen, der dog i skrivende stund ikke tør lægge hovedet på blokken, om handlen bliver til noget eller ej i denne omgang.

Den sydamerikanske angriber har kontrakt med Næstved Boldklub i to sæsoner mere, så i givet fald skal der falde en form for kompensation til sydsjællænderne.

Tidligere på vinteren, ja faktisk ret hurtigt efter sæsonafslutningen i efteråret, var Ibrahim Laar og Mateus Costa øjensynligt også på vej væk fra Næstved Boldklub.

Ghanesiske Laar og brasilianske Mateus var på en mindre »fremvisnings-turné«, hvor de blandt andet var i Ungarn til prøvetræning, men de to udlændinge er stadig Næstved-spillere på papiret.

- Det blev ikke til en aftale med en ungarsk klub, så de er her stadig. Mateus har trænet med, mens Laar har selvtrænet. Vi tror for så vidt stadig på Mateus og også Laar på den lange bane. Men vi er åbne for et Laar-skifte, måske på en lejeaftale et sted, afslører Peter Dinesen, der er i gang med et større puslespil, da der naturligvis også skal findes en angriber i stedet for Rafaelson, hvis det ender med, at han forsvinder.

- De nye trænere skal jo også have en mulighed for at vurdere spillerne, så de kan danne sig et indtryk - af dem allesammen, konstaterer Dinesen, der også kan se frem til at få serberne Stefan Vico og Aleksa Todorovic »hjem i stalden« snart.

- De har haft en lidt længere juleferie i Serbien, men de er på vej, siger sportschefen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?