19. februar 2020
Slagelse måtte se sig besejret med 1-0 ude mod Avarta. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Slagelse måtte se sig besejret med 1-0 ude mod Avarta. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Perlemål sænkede Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Perlemål sænkede Slagelse
Sport Sjællandske - 29. september 2019 kl. 14:52
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var tale om en kamp på det jævne, da Slagelse var på besøg i Espelunden hos Avarta, men via et dommedagshug vandt Avarta 1-0.

Med et efterårsgråt vejr som ramme om kampen var det gråt i gråt i den første time af mødet mellem de to mandskaber. Avarta havde mod første halvlegs slutning haft en kæmpe chance, hvor man i to omgange havde ramt overliggeren, inden man på det tredje forsøg fik bolden i mål - blot for at se linjedommeren vinke for offside.

Slagelses chancer var få og sporadiske, men der var i momenter gode tegninger i spillet hos vestsjællænderne. Avarta viste også gode takter fra tid til anden, men det var tydeligt, at detvar et møde mellem to mandskaber, der er bedst, når de får lov til at køre omstillinger.

Efter en times svingende spillemæssig kvalitet indtraf det helt store højdepunkt, da Andreas Horsebøg fra kanten af feltet bankede bolden op i det ene hjørne. Den nuværende Slagelse og tidligere Avarta-keeper Oliver Foss stod chanceløs efterladt i målet, mens de lokale fans begyndte at diskutere, hvornår man senest havde oplevet sådan en perlescoring.

Målet tavng Slagelse frem på banen, og i den sidste halve time forsøgte man at mobilisere et pres mod Avartas mål, men helt farligt blev det aldrig for alvor.