6. maj 2021
Patrick Hansen slog tirsdag aften alle stjernerne. Han har haft sn opdragelse i Glumsø Speedway. Foto: Privatfoto
Patrick Hansen slog tirsdag aften alle stjernerne. Han har haft sn opdragelse i Glumsø Speedway. Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patrick Hansen knuste stjernerne: Nu venter kvalifikation i udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patrick Hansen knuste stjernerne: Nu venter kvalifikation i udlandet
Sport Sjællandske - 15. april 2021 kl. 19:47
Af Niels Nedergaard

Patrick Hansen nyder stor succes i øjeblikket, og tirsdag aften satte han alle stjernerne til vægs, da der blev kørt kvalifikation til VM-serien ved et stævne i Esbjerg. Her så den 22-årige speedwaykører fra Jerslev sig aldrig tilbage, og i stedet måtte stjerner som Hans Andersen, Peter Kildemand, Kenneth Bjerre blot se til og kigge langt efter sejren, mens det tidligere Glumsø-talent drønede over stregen med armene i vejret.

Det er da også en meget tilfreds Patrick Hansen, som kalder det for en af karrierens største sejre indtil nu.

- Der var nok ikke så mange inklusivt mig selv, der havde regnet med, at jeg ville vinde. Det er jo mange af de bedste kører overhovedet i Danmark, der stiller op til det løb (kvalifikationen i Esbjerg, red). Så det var rimelig vildt faktisk. Det er nok et af karrierehøjdepunkterne indtil videre. Nu er jeg ikke så gammel endnu, så der var nok ikke mange, der havde skrevet mig på den top-fire, siger speedwaykøreren.

Så dem på tv

Det er ikke hvem som helst, der blev henvist til se sekundære placeringer af Patrick Hansen. Både Hans Andersen på 40 år og Kenneth Bjerre på 36 år har været med i en lang årrække, og blandt andet har den unge kører fra Jerslev ved Kalundborg siddet klar foran skærmen som helt lille knægt, mens de to konkurrenter var i aktion.

- Det har altid været nogle, som jeg har set på tv, og de var jo nogle af de helt store navne, da jeg var en lille dreng, så det er supersjovt at køre imod dem nu, og det er da en lidt sjov fornemmelse, lyder det fra den tidligere Glumsø-kører.

Patrick Hansen er i øjeblikket tilknyttet Grindsted Speedwayklub, men i alle sine ungdomsår og barndom kørte han for Glumsø Speedway, der ligger mellem Næstved og Sorø. Han er dog fortsat medlem af den sydsjællandske klub i dag, selvom han altså slår sine folder i det jyske.

Trods sin sejr for nylig er den 22-årige sjællænder dog endnu ikke kvalificeret til selve VM-serien. Han skal nemlig først besejre en række kørere i udlandet, før han kan indløse billetten til "det forjættede land" og blive en del af den prestigefyldte Grand Prix-serie.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?