21. september 2021
Oskar Bloch nåede lige en premiere- og en pokalkamp for Slagelse B&I, inden han røg til prøvetræning hos Ajax. Foto: Simon Ydesen
Oskar Bloch nåede lige en premiere- og en pokalkamp for Slagelse B&I, inden han røg til prøvetræning hos Ajax. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oskar Bloch på Ajax-eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Oskar Bloch på Ajax-eventyr
Sport Sjællandske - 12. august 2019 kl. 06:14
Af John Ringstrøm

Slagelse B&I må have set helt rigtigt i at hente 18-årige Oskar Bloch til klubben fra FC Midtjyllands akademi.

For allerede efter få uger er den unge talentfulde midterforsvarer sendt til prøvetræning i den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

- En agent har skaffet ham en prøvetræning i Ajax, og det synes vi jo er helt fantastisk. Samtidig er tidspunktet lidt småuheldigt, for vi vil jo gerne bruge ham på divisionsholdet. Men vi er en klub, der vil vores spillere det bedste, konstaterer Slagelses sportschef Søren Andersen.

Oskar Bloch har imponeret alle i det vestsjællandske, hvor han på ganske få kampe er blevet bedre og bedre. Han lignede en spiller, der meget hurtigt ville blive en profil i midterforsvaret ved siden af Rasmus Grønne.

- Han gjorde det fint i træningskampene og i premieren mod Vanløse, men også i pokalkampen mod Avedøre. Bare fra premieren til Avedøre-kampen så det meget bedre ud med han og Grønne i midterforsvaret. Jo, han er landet godt hos os, siger Søren Andersen med et smil.

Sportschefen ville selvfølgelig gerne have haft Bloch med i søndagens 2. divisionskamp mod Skovshoved, som kom til Slagelse og vandt 2-0, men Andersen håber selvfølgelig at få den unge Fløng-dreng hurtigt tilbage fra Amsterdam.

- Han kommer formentlig styrket tilbage om seks-otte dage, og så forventer jeg, at han spiller efteråret hos os. Medmindre tingene ændrer sig, siger Andersen, der ikke har en decideret kontrakt med Oskar Bloch.

- Aftalen er, at han spiller hos os for at få noget seniorerfaring. Han er kun førsteårs-senior og skal have noget »bund« i sig. Og så ser vi hinanden an det første halve år. Men vi er jo så stolte af, at vi kan sende en spiller til prøvetræning i Ajax. Det er megafedt. Han har et stort udviklingspotentiale, påpeger Slagelse-chefen.

Synes du, at kommunen er der for dig?