16. oktober 2021
For et år siden fik Kasper Lund rødt kort, da Næstved Herlufsholm tabte til Rødovre, men fredag spillede han tæt på fuld tid, da sydsjællænderne fik revanche og vandt 32-30. Foto: Jens Wollesen
For et år siden fik Kasper Lund rødt kort, da Næstved Herlufsholm tabte til Rødovre, men fredag spillede han tæt på fuld tid, da sydsjællænderne fik revanche og vandt 32-30. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opsparet jubel fik frit løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opsparet jubel fik frit løb
Sport Sjællandske - 24. september 2021 kl. 22:10
Af Claus Rasmussen

For et år siden debuterede Kaare Ravn Larsen for Næstved Herlufsholm Håndbold med et knebent nederlag i en kaotisk sæsonpremiere mod Rødovre.

Den oplevelse havde stregspilleren åbenbart ikke lyst til at gentage, for han var den helt store spiller, da sydsjællænderne tog hul på den nye sæson i 2. division mod samme modstander.

Hele 12 gange scorede Kaare Ravn Larsen, og dermed havde han en stor andel i hjemmesejren på 32-20.

Men generelt kunne alle medspillerne tillade sig at synge med på sejrssangen i omklædningrummet - og det lød det bestemt også til, at de gjorde.

Magnus Holt var skarp med syv mål fra venstre fløj, Jonas Hansen tog pænt fra i målet, Mads Olsgaard leverede to flotte scoringer da 29-30 blev til 31-30 i slutfasen, og Kasper Lund knoklede på i både angreb og forsvar og forsynede gavmildt Kaare Ravn Larsen med frispilninger.

Og så var det også Kasper Lund, der fjernede den sidste spænding, da han tyrede bolden i nettet til 32-30.

- Det var jo ikke alt, der lykkedes for mig angrebsmæssigt, så det var rigtig dejligt, siger Kasper Lund, der nogle gange blev lokket til skud i ufordelagtige positioner.

Men til sidst sad afslutningen, hvor den skulle, og jubelscenerne ved slutfløjtet fejlede heller ikke noget.

Der var også meget indestængt jubel, der skulle ud. I sidste sæson tabte Næstved Herlufsholm de tre kampe, der blev spillet, inden coronaen lukkede det hele ned. Og faktisk havde sydsjællænderne ikke vundet i 2. division siden 5. januar 2020 mod Dalby.

- Det betød rigtig meget med en sejr. Vi havde nogle tætte nederlag i sidste sæson, så det var vigtigt, at vi kunne sætte to point på kontoen allerede i første kamp, siger Kasper Lund.

På forhånd havde Næstved Herlufsholms nye træner Mikkel Hyllebo lovet masser af fart over feltet, og den var gæsterne fra Rødovre med på. I hvert fald i begyndelsen.

Derfor blev første halvleg en hæsblæsende forestilling, hvor fejl og uforberedte afslutninger blev straffet omgående. Det gjorde scoringer sådan set også, for begge hold buldrede afsted uanset om der var mål eller ej.

Rødovre var i front gennem det meste af første halvleg, men så var det som om, at luften gik lidt af gæsterne, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en spinkel føring på 16-15.

Efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden, og midt i halvlegen lod det til at Rødovres Andreas Reumert havde tænkt sig at afgøre kampen ene mand.

Han scorede fem af sine otte mål på mindre end 10 minutter, inden han blev hevet ud til en pustepause på bænken.

Da bagspilleren kom tilbage i slutfasen fik han dog ikke den afgørende rolle, som gæsterne havde drømt om. Men han fik en anden afgørende rolle.

Et hårdt arbejdede Næstved-forsvar tvang nemlig Reumert til at smide bolden væk med knap halvandet minut igen, og da Kasper Lund kort efter scorede i den anden ende, var kampen afgjort.

Rejser du til udlandet i år?