20. oktober 2020
Kim Ojo (nummer 26) er blevet skadet, og derfor er han meget tvivlsom til lørdagens træningskamp mod AB.  Foto: John Ringstrøm
Kim Ojo (nummer 26) er blevet skadet, og derfor er han meget tvivlsom til lørdagens træningskamp mod AB. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ojo er på vippen til træningskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ojo er på vippen til træningskamp
Sport Sjællandske - 17. januar 2020 kl. 06:40
Af Simon Ydesen

Det var ikke meget prøvespilleren Kim Ojo nåede at vise, før han måtte en tur forbi Næstveds fysioterapeut Erik Bech.

- Han blev sparket ned til en træning, og det afstedkom et vrid i den ene ankel. Vi har haft ham forbi lægen, men de første meldinger er, at det ikke er så slemt, som vi først havde antaget. Det betyder, at det ikke er endegyldigt, om han kan deltage i lørdagens træningskamp mod AB, siger sportschef Peter Dinesen.

Under alle omstændigheder er Kim Ojo meget på vippen i forhold til en fremtid i Næstved.

- Hvis du spørger mig, er jeg egentlig okay optimistisk i forhold til det, jeg har set fra ham, men spørgsmålet er, om trænerteamet ser på det på samme måde. De skal jo også kunne se ideen i at tilknytte ham, hvis det kommer på tale, siger Peter Dinesen.

Sportschefen håber, at Kim Ojo bliver klar til lørdagens kamp, så man kan få en skarpere indikation på, hvor han er henne i forhold til tidligere tiders niveau.

- Umiddelbart tror jeg ikke, at det bliver aktuelt at skrive med ham, men nu må vi lige se. Jeg vil ikke endegyldigt lukke den, men er han skadet, så er det ligesom også et slags svar i forhold til de spørgsmål vi har omkring ham, siger Peter Dinesen.

Skulle det blive et tak for besøget til Kim Ojo skal der findes andre løsninger, for Peter Dinesen slår fast, at man skal have offensive forstærkninger ind.

- Det ligger helt fast, og vi skal nok også gerne have mere end offensiv tilgang, men vi har stadig emner i kikkerten, og der er god tid til transfervinduet lukker, siger Peter Dinesen.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?