21. oktober 2021
Mathias Holm (t.v.) er på vej tilbage fra sin skulderskade.  Næstved-kanten kan dog se frem til mere konkurrence om de offensive pladser, når han bliver spilleklar, for klubben er meget tæt på at have papirerne klar på den nye erobring, Ertugrul Teksen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Mathias Holm (t.v.) er på vej tilbage fra sin skulderskade. Næstved-kanten kan dog se frem til mere konkurrence om de offensive pladser, når han bliver spilleklar, for klubben er meget tæt på at have papirerne klar på den nye erobring, Ertugrul Teksen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny venstrefod i stalden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny venstrefod i stalden
Sport Sjællandske - 16. september 2021 kl. 06:52
Af John Ringstrøm

Topholdet i 2. division, Næstved Boldklub, ligger ikke på den lade side og bare nyder laurbærrene som rækkens hidtil bedste mandskab efter efterårets syv første kampe.

I denne uge har sydsjællænderne haft 21-årige Ertugrul Teksen med til træning og ambitionen er, at den danskfødte tyrker fra Ishøj inden længe bliver en del af cheftræner Peter Bondes trup.

- Vi arbejder på at få papirerne gjort klar. Det er altid lidt kompliceret, når noget står på tyrkisk og det skal overføres til dansk. Så papirerne skal godkendes, men han træner hos os, siger Næstveds sportschef Peter Dinesen.

Teksen har senest været ejet af den tyrkiske klub Konyaspor fra den bedste række, men har været lejet ud til den mindre klub, 1922 Konya. Faktisk havde han kontrakt til sommeren 2022, men den er blevet ophævet, og derfor er han fri på markedet.

Ertugrul Teksen er en offensiv, venstrebenet spiller, der som ungdomsspiller gjorde sig i både Brøndby og Lyngby. Han fortsatte i Lyngby som senior og opnåede her tre superligakampe og fire i superligaens nedrykningsspil for godt et år siden.

- Vi lærte ham at kende allerede for et stykke tid siden og prøvede at få ham herned fra Lyngby. Han var egentlig interesseret, men ville på det tidspunkt hellere have et fodboldeventyr i Tyrkiet. Men det gik vist ikke rigtig, som han havde håbet på, fortæller Dinesen om Teksen, der også har repræsenteret det tyrkiske U16-landshold fem gange.

Sportschefen beretter, at Teksen har et rigtig godt venstreben, der både kan assistere og afslutte.

- Han er en type, der kan spille alle fire forreste pladser. Han kan afslutte men er også god til at sætte sine holdkammerater op, siger Peter Dinesen.

Næstveds sportschef håber, at papirarbejdet med den tyrkiske klub meget snart går i orden, så Ertugrul Teksen kan indgå i truppen på lige vilkår med sine nye, snart kommende holdkammerater.

- Vi har hentet Teksen blandt andet i lyset af, at Mathias Holm blev skulderskadet. Nu er Holm snart klar igen og træner med, men når én vi har kigget på tidligere, er mulig at få, må vi slå til. Han er en spændende spiller, men han skal også i form. Han har ikke spillet så meget på det seneste, konstaterer Peter Dinesen.

Om alt går vel, kan Næstveds fans måske allerede se Teksen i kampaktion, når sydsjællænderne søndag får besøg af Middelfart.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?