8. juli 2020
VK Vestsjællands forsvar var under hårdt pres mod rækkens suveræne tophold fra Gentofte. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

VK Vestsjællands forsvar var under hårdt pres mod rækkens suveræne tophold fra Gentofte. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny træner var tilfreds efter nederlag mod tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny træner var tilfreds efter nederlag mod tophold
Sport Sjællandske - 19. januar 2020 kl. 21:45
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ni point. Mere var der ikke spillet da Silvio Villa tog sin første timeout som cheftræner for VK Vestsjælland.

Lystavlen i Korsør-hallen viste en føring på 8-1 til gæsterne fra Gentofte, og det var ikke lige den start, den forfremmede assistent havde drømt om, da han sagde ja til at tage over efter Michael Birk.

En times tid senere havde italieren dog smil på læben igen, for trods et nederlag på 0-3 slap vestsjællænderne egentlig ganske fint fra opgøret mod det suveræne tophold i Volleyligaen.

Gentofte har hun tabt tre sæt i hele sæsonen og slog rækkens nummer otte fra VK Vestsjælland med 25-14, 25-19, 26-24.

- Vi vidste, det var en stærk modstander. Vi havde det også svært i starten, men vi lærte af det undervejs og blev bedre og bedre, siger Silvio Villa.

- Jeg troede på, at vi kunne vinde tredje sæt. Det lykkedes ikke, men alt i alt er jeg glad, for alle kæmpede og havde en positiv attitude, siger han.

I første sæt var VKV'erne regulært overmatchede, men i slutningen af andet sæt kom værterne bedre med.

14-23 blev forvandlet til 18-23, og den lille opblomstring gav hjemmeholdet fornyet energi til tredje sæt, hvor de to hold fulgtes ad til godt og vel midtvejs.

Gentofte fik skabt sig et lille hul ved 17-14, øgede til 20-16 og sikrede sig to matchbold ved 24-22.

Kalle Madsen eliminerede den første med et smash, og Ashley Hakizimfura afværgede den anden med endnu et godt angreb.

Anders Hartmann skaffede Gentofte en tredje matchbold med et smash til 25-24, og da VKV's Victor Lünell kort efter sendte dagens sidste slag i nettet, var det slut, og den unge diagonal-spiller begravede hænderne i ansigtet.

- Hele kampen havde jeg gået efter at slå den lige over blokken. Men pludselig var det helt frit på kryds, men jeg slog den alt for lavt..., siger Victor Lünell, der lige som træneren var glad for fremskridtene i kampen.

- I starten nåede man lige at tænke: Vi ved de er gode, men ikke så gode... Så jeg synes, det er rigtig positivt, at vi kunne spille lige op med et så stærkt hold til sidst. Der var en fantastisk energi derinde, og hvis vi havde haft lidt held, havde vi vundet tredje sæt. Det var tæt på, siger Victor Lünell.

VK Vestsjælland har nu fire kampe tilbage i grundspillet, og Silvio Villa ved godt, hvad de skal bruges til. Og det gælder for så vidt også slutspillet.

- Jeg ser ikke så meget på resultaterne. Der er to-tre områder, hvor vi ikke er lige så gode som nogle af modstanderne, så resten af sæsonen handler om forberedelse til den næste. Vi har unge spillere med stort potentiale, så det handler om at udvikle vores styrker, siger Silvio Villa.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?