17. februar 2020
Mohamed Aidara i Næstved-dragen. Foto: Næstved Boldklub
Mohamed Aidara i Næstved-dragen. Foto: Næstved Boldklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny profil er landet i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny profil er landet i Næstved
Sport Sjællandske - 21. oktober 2019 kl. 21:53
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens Lucas Ohlander og hans medspillere Mark Kongstedt og Luis Fernando lige nu er de foretrukne centrale midtbanefolk på Næstveds 1. divisionshold i fodbold, kan de inden længe se frem til konkurrence.

Sydsjællænderne har via deres tyske ejer Fabian Ernst fået fingrene i senegaleseren Mohamed Aidara, der blandt andet har en fortid hos Ernst's tyske klub Werder Bremen - dog mest på andetholdet.

Senest har 29-årige Aidara spillet i den bedste belgiske række for Royal Mouscron.

- Han minder lidt om FC Københavns Carlos Zeca. Han er ikke så stor, men dækker et stort område. Han har spillet mange kampe for Mouscron, hvor han var fast starter, så det er et interessant c.v., han kommer med, siger Næstveds sportschef Peter Dinesen.

Aidara stod uden kontrakt, da han forlod den belgiske klub, og i første omgang havde han tilbud fra en australsk klub, der er ejet af Manchester City, men det gik i vasken.

- Han har været lidt ude med en skade og mangler måske lidt form. Derfor forventer vi heller ikke, at han kommer til at gøre sig gældende for os før efter nytår, mener Dinesen, der glæder sig til at se senegaleseren i aktion.

- Han har tidligere været i Næstved med Fabian Ernst og set et par kampe. Nu har han været her siden torsdag og trænet med, konstaterer Peter Dinesen.

Tilgangen af Mohamed Aidara skal ikke ses som utilfredshed med den nuværende trio på den centrale midtbane.

- Slet ikke. Kvaliteten er okay, men det er stort set de eneste centrale midtbanespillere vi har. Vi kan godt bruge lidt mere bredde, så silgangen af Aidara er med til at gøre truppen bredere og stærkere, lyder det fra sportschefen.