25. juni 2021
Tobias Pedersen var med fra start hos Næstved, men kunne ikke forhindre, at HIK vandt 1-0. Foto: John Ringstrøm
Tobias Pedersen var med fra start hos Næstved, men kunne ikke forhindre, at HIK vandt 1-0. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nederlag til Næstved i Gentofte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlag til Næstved i Gentofte
Sport Sjællandske - 14. maj 2021 kl. 20:56
Af John Ringstrøm

Bare to dage efter meldingen om, at Næstved Boldklub skiller sig af med cheftræner Pedro Hipolito efter denne sæson, tabte det sydsjællandske 2. divisionshold fredag aften i Gentofte.

arrow Læs også: HIK sluttede med en sejr på hjemmebane

Hjemmeholdet HIK tog en smal sejr på 1-0 og bevarer dermed den spinkle mulighed for at vriste første- og oprykningspladsen fra ellers så suveræne Nykøbing FC.

Ikke at sommerens trænerskifte og nederlaget i Gentofte har direkte noget med hinanden at gøre, men der var ikke meget saft og kraft i de grønblusede på kunstbanen i det nordkøbenhavnske.

Offensivt har sydsjællænderne ikke meget at byde på og det var kun enkelte gange, den tidligere Næstved- og Slagelse-målmand Sebastian Sørensen for alvor blev testet i HIKs mål.

Omvendt havde Viktor Anker i Næstveds mål et par store redninger især på kæmpe omstillingsmuligheder til hjemmeholdet, men scoringen kunne han ikke gøre så meget ved.

Den faldt i 34. minut, hvor HIK bryder igennem i deres venstreside. Her havde Næstveds unge Marius Christiansen nok at gøre kampen igennem, men denne gang kunne han ikke forhindre indlægget til Oskar Høybye, der vippede bolden over Viktor Anker.

Opgøret mellem de to top 6-mandskaber var rimelig lige og faktisk en del af overvægten på Næstved-fødder. Men det var HIK, der var klart farligt og mest direkte, og derfor kan man ikke indvende ret meget mod hjemmesejren.

Næstved bevarer fjerdepladsen, man kan blive overhalet lørdag, hvis Hillerød slår FA 2000.

arrow HIK tog endnu en sejr
17. maj 2021 kl. 17:40 Opdateret: kl. 17:35
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?