1. december 2020
Abdoulie Njai og Næstved skuffede lørdag ude mod FA2000. Foto: Anders Ole Olsen
Abdoulie Njai og Næstved skuffede lørdag ude mod FA2000. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved taber terræn i toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved taber terræn i toppen
Sport Sjællandske - 14. november 2020 kl. 16:51
Af John Ringstrøm

Oprykningen til 1. division kommer længere og længere væk for Næstveds nedrykkere.

Lige nu gælder det bare om at komme tilbage på sejrssporet for lørdag eftermiddag led sydsjællænderne deres andet nederlag i sæsonen, da de tabte 1-3 på Frederiksberg Stadion til FA2000.

Det var ikke særlig god fodbold, der blev spillet på kunstbanen i det københavnske, men det der var, var nogenlunde ligeligt fordelt mellem de to hold. Værterne kom bedst fra start med at par fine muligheder, som Næstved-keeper Jeppe Rømer, der havde afløst en halvskadet Viktor Anker, tog sig af.

Gæsternes Jesper Christiansen havde en halvforkølet flugter og Abdoulie Njai var også tæt på, men blev tacklet i skudøjeblikket, inden FA2000 kom foran. Fire minutter før pausen tog Lucas Simonsen chancen udefra og sendte flot bolden i nettet.

Næstved startede i en 3-5-2-formation for første gang i denne sæson under Pedro Hipolito, men det fungerede ikke. Det blev lavet om til 2. halvlegs start, og det blev lidt bedre. Njai havde faktisk bolden i nettet, men der blev vinket for offside. Lidt senere fik gæsterne dog scoret, da Lasse Nielsen steg til vejrs på et hjørnespark og pandede bolden i nettet til 1-1.

Herefter kunne man forvente et stormløb mod værternes mål, men det udeblev. Det blev dog til store chancer til Christoffer Thrane og til sidst Jesper Christiansen, men lige lidt hjalp det.

Ind imellem de situationer fik hjemmeholdet nemlig passeret Rømer to gange. Først på et hovedstød af Tobias Hansen i 74. minut og fem minutter før tid ved Jonas Jørgensen.

Slutresultat 3-1 til FA2000 og Næstved har nu lukket 10 mål ind i de sidste fem kampe, hvilket står i skarp kontrast til starten af sæsonen, hvor der ikke blev scoret mod holdet i de første fem kampe.

Hvad næsten værre er, er »de grønne« på fjerdepladsen med syv point op til Nykøbing FC, der har en kamp i baghånden.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?