17. februar 2020
Her sparker Andreas Moos på mål og rammer stolpen. Senere fik Næstved scoret, men det fik Vendsyssel også, så kampen endte 1-1. Foto: Simon Ydesen
Her sparker Andreas Moos på mål og rammer stolpen. Senere fik Næstved scoret, men det fik Vendsyssel også, så kampen endte 1-1. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved snydt for sejr i sidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved snydt for sejr i sidste minut
Sport Sjællandske - 13. oktober 2019 kl. 16:52
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved stillede op til udekampen mod Vendsyssel uden en eneste decideret angriber i startopstillingen. Kristoffer Munksgaard og Luis Fernando var placeret længst fremme i en 4-4-2-formation, som var en ny udgave af Næstved.

De to normale midtbanespillere i front udgjorde et yderst arbejdsomt men ikke specielt farlig frontduo i første halvleg af kampen i Hjørring.

Andreas Moos var tæt på at bringe Næstved foran kort inde i kampen, da han tog chancen udefra og hamrede bolden på stolpen. Generelt var der ikke mange chancer at berette om i de første 45 minutter.

I den modsatte ende fik den tidligere Næstved-spiller Christoffer Boateng Vendsyssels største chance i første halvleg, da han fik en stor hovedstødschance. Han headede dog forbi mål til stor tilfredshed for den lille koloni Næstved-fans, der havde taget den fire timer lange køretur.

Efter pausen fik Næstved godt greb om spillet - stadig med duoen Munksgaard og Fernando på top.

10 minutter efter sidebyttet viste Kristoffer Munksgaard, at han skam har en ægte angribers næse for mål, da han bragte Næstved foran efter et velgennemspillet angreb, som endte med, at Munksgaard kunne sparke et indlæg fra Daniel Thøgersen i nettet.

I takt med stadionuret nærmede sig 90 minutter, intensiverede Vendsyssel trykket mod Næstved-målet, hvilket gav et par situationer med panik i Næstved-defensiven. En af de situationer afstedkom et straffespark til Vendsyssel, der med blot et minut tilbage af den ordinære tid fik tilkendt et forsøg fra 11-meterpletten til kæmpe frustration for de grønne.

Ali Messaoud udlignede på det efterfølgende forsøg, og dermed snød han (måske i samarbejde med kampens dommer) Næstved for en ellers tiltrængt sejr.