22. juni 2021
Ahmed Hassan var stærkt spillende for Næstved i 3-2-sejren over Thisted. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Ahmed Hassan var stærkt spillende for Næstved i 3-2-sejren over Thisted. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved sejrede efter unødvendig spænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved sejrede efter unødvendig spænding
Sport Sjællandske - 17. marts 2019 kl. 15:38
Af Simon Ydesen

Næstved har tidligere haft det svært med favoritrollen, men i søndagens udekamp mod Thisted, viste de grønne klassen ved i store dele af kampen at være en klasse bedre end nordvestjyderne, der blev besejret 3-2.

Souheib Dhaflaoui bragte Næstved foran i første halvleg, og kort inden pausen udbyggede Ahmed Hassan den føring, da han meget ihærdigt fik trampet sig først på en ripost fra et Andreas Moos-frispark, der havde ramt stolpen.

Samme Ahmed Hassan var manden bag 3-0-scoringen 10 minutter efter pausen. Her var han kold som søndagens vestenvind, da han pludselig var fri foran mål.

Så virkede den kamp afgjort, men af uforklarlige årsager blev spændingen genindført med få minutter tilbage af kampen.

Med 25 minutter tilbage fik Thisted reduceret på et straffespark, der ikke lignede et af de mest oplagte. Marcus Solberg var ligeglad, da han reducerede. Fem minutter før tid fik indskiftetede Sakari Tukiainen vist, hvorfor Thisted er glad for ham. Den finske topscorer var over en løs bold i Næstved-feltet, og med scoringen fik han for alvor skabt høj puls på Næstveds bænk.

En helt ufattelig udvikling med tanke på kampens førte time, hvor der havde været klasseforskel. I den sidste ende kunne Michael Hemmingsen og resten af Næstved-lejren puste ud og glæde sig over en 3-2-sejr.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?