25. oktober 2021
Magnus Hansen (t.v.) scorede Næstveds første mål, mens Lasse Frendrup (23) scorede Tuses enlige mål i Næstveds 4-1-sejr. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Magnus Hansen (t.v.) scorede Næstveds første mål, mens Lasse Frendrup (23) scorede Tuses enlige mål i Næstveds 4-1-sejr. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved punkterede hurtigt spændingen mod Tuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved punkterede hurtigt spændingen mod Tuse
Sport Sjællandske - 15. september 2021 kl. 22:23
Af John Ringstrøm

Næstved og Tuse var inden onsdagens indbyrdes møde de to mest scorende mandskaber i sjællandsserien med 21 mål hver.

arrow Læs også: Storsejr skal give moralboost til svær udekamp

Det er de sådan set stadig efter kampen, men nu er det bare med Næstved alene i spidsen og hele 25 scorede mål i seks kampe.

De sydsjællandske divisionsreserver vandt 4-1 og er nu på andenpladsen tre point efter Nykøbing FC, mens Tuse tabte lidt terræn i toppen og nu er en del af et bredt midterfelt.

Det var »de grønne«, der styrede begivenhederne i 1. halvleg, og de kom også foran allerede i 11. minut, hvor William Lenart lagde en god bold ind til Magnus Hansen, der sparkede den ind via Tuse-keeper Magnus Christoffersens regnvåde handsker.

Regnen piskede nemlig ned konstant, men det var ikke derfor, gæsterne var sjældne gæster i den anden ende. Hjemmeholdet var bare bedre på bolden og i bedre form. Men Tuse-angriber Jesper Friis Halling havde dog midt i 1. halvleg en stor chance, som han skovlede over mål.

Efter pausen havde Victor Koch muligheden for at øge til 2-0, men ellers burde Tuse nu nok være kommet på 1-1 kort efter.

August Mogensen misbrugte dog fra tæt hold i to omgange. Først reddede Næstved-keeper Mohammad Hassan storartet og kort efter sparkede Mogensen forbi på en ret så stor fri mulighed.

I stedet kom værterne på 2-0 efter godt en times spil ved Victor Koch, selv om Tuse meget gerne ville have haft frispark til målmand Christoffersen i den situation, hvor det så ud som om, Koch prikkede bolden ud af hænderne på Tuse-målmanden.

Det lignede en afgørelse, men det lykkedes nordvestsjællænderne at få reduceret på et brag af et langskud fra Lasse Frendrup, der sendte bolden over Hassan, som var kommet for langt ud af sit mål.

- Inden da havde vi også haft muligheder, men vi udnyttede ikke vores chancer. I den periode, vi har lidt momentum, får vi ikke scoret. Og da vi åbner op for at gå efter en udligning, er Næstved for gode, siger Tuses vikarierende cheftræner Lasse Sømmergaard.

Tuse havde tid til en udligning, men Næstved lukkede opgøret bare to minutter efter. Først gjorde Jean Pierre Kilabembo det til 3-1 og kort efter satte Johan Lykkeberg det sidste punktum.

- Vi holder fast i vores aftaler og så tror vi på vores gameplan. De får dog lige scoret i slutningen af vores periode med gult kort til Muhittin (Kücük, red.), hvor vi bliver presset. Men kun i et minuts tid, hvor vi så lukker den til 3-1 og 4-1, konstaterer Næstved-træner Brian Bengtsen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?