22. juni 2021
Ahmed Hassan bragte Næstved foran 1-0 med sit 13. sæsonmål.

Foto: Per Christensen
Ahmed Hassan bragte Næstved foran 1-0 med sit 13. sæsonmål. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved pligtsejrede mod bundprop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved pligtsejrede mod bundprop
Sport Sjællandske - 08. maj 2021 kl. 16:06
Af Niels Nedergaard

»De Grønne« fra Næstved Boldklub var på forhånd store favoritter mod 2. divisions nummer chok fra AB Tårnby, og gæsterne skulle vise sig at leve op til favoritværdigheden lørdag eftermidag.

Allerede fra første fløjt satte Næstved sig på kampen på Amagers Ugandavej og lagde hurtigt et tryk på hjemmeholdet. Til gengæld udeblev de store chancer for gæsterne, og i stedet kom de rødklædte værter bedre med i opgøret i kampens første kvarter.

Netop som kampuret rundede et kvarter bragte sydsjællænderne sig fortjent foran, da Ahmed Hassan steg til vejrs efter et hjørnespark og pandede bolden i nettet, og så var Næstved på sejrskurs.

Blot to minutter efter gæsternes føringsmål skulle værterne dog få udlignet ud af det blå. Pludselig var Abdou James Goddard helt alene igennem med Viktor Anker, og så udplacerede han sikkert Næstved-keeperen og lagde bolden over i det lange hjørne.

En kæmpe spand kold vand i hovedet på de grønklædte gæster.

Pludselig gik det stærkt, og der var ikke spillet mere end et par minutter efter hjemmeholdets udligning, da Næstved igen bragte sig i front.

Denne gang var det Lasse Nielsen, der dukkede op inde foran målet efter et indkast ude i venstre side, og så var gæsterne atter i front.

2-1 til de sydsjællandske drenge, hvilket var fortjent efter spil og chancer.

Mere skete der ikke inden pausen, og derfor kunne gæsterne gå til pause med en 2-1-føring i rygsækken.

I anden halvleg var kampbilledet fuldstændigt det samme som før pausen. Næstved var i teten og mest på bolden, mens hjemmeholdet i ny og næ var farlige i enkelte situationer.

Men præcis, som tilfældet var i de første 45 minutter, kom hjemmeholdet bedre med i opgøret, desto længere anden halvleg skred frem.

De store chancer i anden halvleg udeblev dog, og i stedet udviklede kampen sig til en fysisk affære, hvor der blev lavet adskillige frispark og gået til stålet.

Til Næstveds store glæde betød dette også, at gæsterne kunne rejse fra Vestamager med en pligtsejr på 2-1. Dermed er Næstved fortsat placeret på fjerdepladsen i 2. division med hele ni point ned til syvendepladsen. Der resterer fire runder af turneringen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?