13. august 2020
Lasse Mikkelsen blev aldrig for alvor en succes i Næstved. Derfor har parterne nu revet Lasse Mikkelsens kontrakt over. Foto: Simon Ydesen
Lasse Mikkelsen blev aldrig for alvor en succes i Næstved. Derfor har parterne nu revet Lasse Mikkelsens kontrakt over. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved ophæver med keeper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved ophæver med keeper
Sport Sjællandske - 28. november 2019 kl. 21:57
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med Jacob Pryts stærkt på vej tilbage fra sin knæskade har Næstved haft udsigt til at have fire keepere i truppen, når man genoptager træningen i begyndelsen af januar, men da Næstved-truppen torsdag havde sidste træning inden en tiltrængt ferie, sagde man farvel til Lasse Mikkelsen, der har fået ophævet sin kontrakt med de grønne.

Dermed blev det til et kort ophold for den nu tidligere Næstved-keeper, der skiftede fra Esbjerg til Næstved i sommerpausen på en fri transfer. Den handling kan han gentage, når han finder en ny klub.

- Vi var ret enige om, at det her var en fin løsning, fortæller Lasse Mikkelsen til Sjællandske.

Hans kæreste var ellers netop kommet ind på en uddannelse i Næstved, men nu håber parret, at hun kan blive flyttet tilbage til sit tidligere uddannelsessted.

- Det er en del af gamet. Hun har vidst, at det er sådan det er, og det skal vi nok klare, siger Lasse Mikkelsen, der virker til at være afklaret og ved godt mod oven på bruddet med Næstved Boldklub.

Han kan se tilbage på en halvsæson, der bestemt ikke forløb som håbet. I de første kampe gik det fint for Lasse Mikkelsen, men så dykkede formkurven lidt, og da han netop så ud til at have rettet den op igen, blev han skadet.

Derfor handlede Næstved hurtigt og lejede Mikkel Bruhn i FC Helsingør for resten af sæsonen.

Da Lasse Mikkelsen atter blev kampklar, havde Mikkel Bruhn præsteret så godt i Næstved-målet, at det aldrig kom på tale at bænke ham til fordel for den tilbagevendte Lasse Mikkelsen.

- Mikkel har jo gjort det godt, så det kan jeg ikke sige så meget til, konstaterer Lasse Mikkelsen.

Hvad der nu skal ske for den 21-årige målmand er et godt spørgsmål.

- Lige nu har jeg ikke noget på hånden, så jeg ved ikke hvad der skal ske, men planen er, at jeg og min kæreste flytter tilbage til Jylland, og så må vi tage den derfra, siger Lasse Mikkelsen.

Han kommer næppe til at huske tilbage på sit halvår i Næstved med den helt store glæde, men han piver ikke over den kedelige udgang på opholdet på Sydsjælland.

- Det er naturligvis træls, at det ikke gik anderledes, men jeg blev jo skadet, og så har jeg ikke helt ramt det niveau, jeg gerne ville efterfølgende, så jeg ved ikke, om der er så meget at sige til det, lyder det fra en nu transferfri keeper.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?