29. februar 2020
Kasper Mertz får liggende skrabet bolden op i nettaget til 2-2 uden chance for Vordingborg-målmand, Nichlas Bech (i gult). Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Kasper Mertz får liggende skrabet bolden op i nettaget til 2-2 uden chance for Vordingborg-målmand, Nichlas Bech (i gult). Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved og Vordingborg delte i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved og Vordingborg delte i topopgør
Sport Sjællandske - 15. maj 2019 kl. 22:18
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kunne meget vel være to kommende sjællandsseriehold, der mødtes på Bauhaus Arena i Næstved tirsdag aften. Førerholdet Vordingborg havde gjort rent bord i forårets seks første kampe, mens Næstved havde vundet fem og spillet én uafgjort.

Nu har »de grønne« så spillet én mere uafgjort, for vordingborgenserne kom og fik dét, de egentlig kom efter - nemlig ét point i form af 2-2.

- Da vi kom, ville vi være glade for uafgjort. Men det er selvfølgelig ærgerligt, når man fører 2-0 og har mulighederne, sagde Vordingborg-træner, Jan Faber, efter kampen.

Hans mandskab fik en flyvende start på opgøret, da store og stærke Anderson Kabamba udnyttede en god bold fra de bagerste rækker og sparkede den sikkert ind bag Næstveds unge keeper, Sylvester Sørensen.

Michael Olsen bragte kort efter pausen gæsterne foran 2-0 efter en fejlaflevering fra målmand Sørensen, og så så det pludselig meget svært ud for Næstved.

Men Muhittin Kücük, der normalt er forsvarsspiller, sprudlede pludselig som angrebsmakker til Karsten Jensen og de to i sampspil fik bragt Næstved tilbage i kampen med Jensens hovedstødsmål til 1-2.

Fabers tropper var under hårdt pres på høje indlæg, og igen på et sådan fik Næstved udlignet til 2-2. Denne gang var Mertz mere skarp, da han nærmest liggende fik skrabet bolden forbi en ellers velspillende Niclas Bech i Vordingborgs mål.

- Det er faktisk først, da vi kommer bagud 0-2, at vi begynder at spille bold. Vi startede skidt i 1. halvleg og gemte os. Vi kom aldrig rigtig i gang. Jeg er ikke helt tilfreds, men det er selvfølgelig fint kommet igen, når man er nede 0-2, lød det fra Næstved-træner, Kim Jakobsen.

I resten af opgøret havde begge hold chancer til at afgøre det, men det blev ved uafgjort.