16. juni 2021
Radim Bako fik en fin debut for Næstved og tjekken er ubesejret i Bordtennisligaen. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Radim Bako fik en fin debut for Næstved og tjekken er ubesejret i Bordtennisligaen. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved måtte kæmpe for fuldt udbytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved måtte kæmpe for fuldt udbytte
Sport Sjællandske - 13. september 2020 kl. 21:08
Af Claus Rasmussen

To Næstved-spillere er ubesejrede efter sæsonens første weekend i Bordtennisligaen, men overraskende nok er Hampus Söderlund ikke iblandt.

Sydsjællændernes nye svenske førstemand var ellers overbevisende og hentede to sikre sejre i lørdagens hjemmekamp mod Viby. Den anden kom dog ikke til at tælle, da den tjekkiske debutant Tomás Koldás leverede den afgørende sejr til 5-0.

Søndag vandt Söderlund også planmæssigt sin første kamp på udebane mod Virum. Men på den anden tur til bordet blev det til et nederlag på 3-0 i sæt mod den tidligere danske landsholdsspiller Mikkel Hindersson.

Det nederlag satte Næstveds guld-aspiranter under pres i Virumhallen.

Inden de to sidste kampe var stillingen i holdmatchen 3-3, og et pointtab allerede i 2. spillerunde var bestemt ikke hvad sportschef Jeppe Spottog havde forestillet sig.

Målet for premiere-weekenden var to sikre sejre og seks point, og det lykkedes da også lige akkurat at få fuldt udbytte af de to kampe.

Svenske Malthe Möregårdh vandt sin fjerde sejr af fire mulige, da han slog Theo Dyekjær 3-1, og Næstveds anden tjekkiske debutant Radim Bako vandt sin tredje sejr af tre mulige ved at slå den snart 60-årige tidligere danmarksmester Lars Hauth med samme cifre.

Dermed kunne Næstved-spillerne juble over en samlet 5-3 sejr, og især Radim Bako var glad.

- Jeg er glad for at få muligheden for at spille i Bordtennisligaen og endnu mere glad for at vinde mine tre kampe, siger Radim Bako.

- I lørdagens kamp mod Viby var jeg nervøs, men det lykkedes mig da at vinde. Jeg var også lidt nervøs i den første kamp mod Virum, men i den anden kampe var jeg mere rolig - så det var nok en fordel for mig, siger den 19-årige tjekke, der dog ikke slap gennem den betydningsfulde kamp mod rutinerede Lars Hauth helt uden nerver.

- Jeg følte mig lidt presset i andet sæt, men jeg var ikke SÅ nervøs igen, og efter jeg kom foran 2-1 var jeg helt rolig. Og jeg er glad for, at vi vandt begge holdkampene, siger Radim Bako.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?