8. august 2020
Alexander Schmitt og de øvrige Næstved-spillere kæmpede forgæves i Fredericia og ligner nu alt andet lige et hold, der skal spille 2. division næste sæson.
Alexander Schmitt og de øvrige Næstved-spillere kæmpede forgæves i Fredericia og ligner nu alt andet lige et hold, der skal spille 2. division næste sæson.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved kan rykke ned lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved kan rykke ned lørdag
Opdateret 11. juli 2020 kl. 06:45
Sport Sjællandske - 11. juli 2020 kl. 06:16
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds skæbne er så godt som besejlet efter et nyt nederlag ude mod FC Fredericia, der vandt 3-2 i en underholdende kamp.

Det er kun en formalitet, der nu afholder Næstved fra at være helt endegyldigt rykket ned i 2. division.

Med tre kampe tilbage er Næstved ni point efter Hvidovre, der allerede lørdag kan sende sydsjællænderne i 2. division, hvis man får blot et enkelt point mod Kolding.

Nykøbing FC kan såmænd også sende Næstved en tur ned lørdag eftermiddag, hvis falstringerne vinder deres kamp mod HB Køge.

Kampen mod FC Fredericia lignede i store træk mange af de foregående kampe. Der er sekvenser og perioder af kampen, som er godkendt fra Næstveds side, men der er også store udfald og personlige fejl, der overskygger de gode momenter.

FC Fredericias keeper Alexander Nybo gav Næstved en gave efter otte minutters spil, da han tabte et ellers ufarligt indlæg fra Marcus Mlynikowski i nettet.

FC Fredericia fik en gylden chance for at udligne, da man fik straffe med 10 minutter tilbage af første halvleg. Det pillede Jacob Pryts imidlertid fra Anders Holvads fødder.

Glæden var dog kort for lige inden pausen udlignede Christian Ege. Bedre blev det ikke efter pausen, da Fredericias Anders Holvad tog revanche for det brændte straffespark og gjorde det til 2-1. Imidlertid scorede Oliver Haurits, noget der kan blive årets mål i 1. division, da han med et såkaldt skorpionsspark flugtede bolden i mål til 2-2. Nu kunne Næstved tillade sig at drømme om en sejr og et spinkelt håb om overlevelse, men det blev skudt ned, da Agon Mucolli fandt en fri Matias Gertsen, der gjorde det til 3-2.

Næstved forsøgte at mobilisere en sidste offensiv, men det blev aldrig farligt.

Som så ofte før i denne sæson blev det ved de gode intentioner og de gode glimt, men ikke en holdbar indsats over 90 minutter. Nu venter der en travl sommer for sportschef Peter Dinesen, der skal have ryddet op i truppen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?