2. december 2020
Christoffer Thrane er klar til at tørne ud for "de grønne". Foto: John Ringstrøm
Christoffer Thrane er klar til at tørne ud for "de grønne". Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved hapser Slagelse-topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved hapser Slagelse-topscorer
Sport Sjællandske - 28. juli 2020 kl. 13:51
Af John Ringstrøm

Næstved Boldklub har i den grad savnet en spidsangriber med mål i støvlerne, siden færøske Finnur Justinussen forlod klubben i januar 2019.

Men nu har de sydsjællandske nedrykkere måske fundet manden, der kan bombe dem tilbage i 1. division.

I hvert fald har nyankomne Christoffer Thrane bevist, at han kan score mål i 2. division, hvor han tre sæsoner i træk har været topscorer for Slagelse B&I.

Den 25-årige vestsjællænder, der stammer fra Raklev, scorede 10 mål for slagelseanerne i den forkortede »corona-sæson«, og i forrige sæson blev han nummer to på 2. divisions topscorerliste med 19 mål - kun overgået af Middelfarts Casper Johansen, der scorede 20 gange.

Christoffer Thrane har faktisk været forbi Næstved en enkelt gang tidligere. I sommeren 2017 var han til prøvetræning efter at have spillet for Holbæk i 2. division, men dengang blev han vejet og fundet for let og valgte derfor i stedet Slagelse. Og i sin første sæson for vestsjællænderne blev han også topscorer med 15 mål i danmarksserien.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?