6. april 2020
Hollandske Enzo Stroo (t.v.) skuffede og får ingen aftale med Næstved. Her er han i duel med ABs formentlig snart tidligere Slagelse-spiller Oskar Bloch, der er på prøve hosakademikerne. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Hollandske Enzo Stroo (t.v.) skuffede og får ingen aftale med Næstved. Her er han i duel med ABs formentlig snart tidligere Slagelse-spiller Oskar Bloch, der er på prøve hosakademikerne. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved er stadig på angriberjagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved er stadig på angriberjagt
Sport Sjællandske - 18. januar 2020 kl. 16:44
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var bestemt ikke opløftende offensivt, da Næstveds 1. divisionshold i fodbold spillede årets første træningskamp.

Modstanderen i »dybfryseren« på Nygårdsvej var AB fra 2. division, som kunne tage fra den sydsjællandske storhal med 0-0 i bagagen.

På blokken blev der noteret én stor, oplagt chance til Næstved, og det er bare én af de chancer, som selv klubbens ældste veteranspiller bør kunne ekspedere i mål. Men en meter fra mållinjen i helt fri position lykkedes det på utrolig vis den ene af de to prøve-angribere, Andreja Lazovic at skrabe bolden forbi mål.

Hverken han, der sidst har været hos den serbiske klub OFK Beograd, eller hollandske Enzo Stroo nåede at markere sig synderligt for slet ikke at sige overhovedet, og signalet fra sportschef Peter Dinesen var tydeligt efter opgøret.

- Det var et rimeligt signal fra trænerne, at de blev pillet ud efter 40 minutter. De sendes hjem igen, konstaterede Dinesen.

Han ville naturligvis også gerne have set angriberen Kim Ojo på prøve, men den store nigerianer er skadet og får svært ved at spille sig til en aftale, når han ikke kan vise sig frem.

En tredje prøvespiller var den serbiske venstreback, Milenko, der som så mange af de andre heller ikke imponerede.

AB havde en stor mulighed i første minut, ellers var det Næstved, der sad på spillet i 1. halvleg uden at spille sig frem til ret meget offensivt.

I pausen og efter et kvarter af 2. halvleg skiftede »de grønne« meget ud og en masse af de unge fik chancen. Blandt andre Magnus Jørgensen, Christoffer Bergmann og Marius Christensen. Gæsterne kom bedre med i spillet, men havde heller ikke meget angrebsmæssigt at byde på.

Efter et lille kvarter af 2. halvleg fik brasilianske Luis Fernando sit andet gule kort og dermed rødt.

Tilskuerne spejdede forgæves efter Næstveds to rutinerede profiler, Jesper Christiansen og Kristoffer Munksgaard. Førstnævnte er skadet og sidstnævnte havde fået fri.