27. september 2021
Abdoulie Njai scorede et fantastisk langskudsmål, som fik selv de mest inkarnerede Aarhus Fremad-fans til at trække på smilebåndet. Foto: Anders Ole Olesen
Abdoulie Njai scorede et fantastisk langskudsmål, som fik selv de mest inkarnerede Aarhus Fremad-fans til at trække på smilebåndet. Foto: Anders Ole Olesen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved er fortsat ubesejrede efter kryds i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved er fortsat ubesejrede efter kryds i Aarhus
Sport Sjællandske - 12. september 2021 kl. 16:06
Af Andreas Lissau

En kanonkugle fra Abdoulie Njai sikrede Næstved Boldklub et 1-1-resultat og ét point med hjem fra Aarhus.

2. divisions dukse fra Næstved var søndag taget en tur til Jylland, hvor Aarhus Fremad ventede på det charmerende Riisvangen Stadion.

Trods aarhusianernes beskedne fem point efter de første seks spillerunder sammenlignet med sydsjællændernes imponerende 16, så var det på forhånd ventet, at opgøret meget vel kunne blive en tæt affære - og det var præcis, hvad det blev.

Allerede efter fem minutters spil lå bolden bag Niklas Dannevang i Næstved-målet. Heldigvis for »De Grønne«, så så de ganske mange medrejste fans rigtigt, da de markerede for offside i situationen.

Offside var der dog ikke fem minutter senere, da aarhusianerne for nemt fik broderet sig igennem Næstveds højre side.

Hjemmeholdets Mathias Laursen Christensen modtog efterfølgende en stikning i dybden og kom fri til en afslutning.

Dannevang kunne kun halvklare angriberens første forsøg, hvorfor Mathias Laursen Christensen derfor efterfølgende kunne lægge bolden i det tomme mål.

I 22. minut opstod en gylden mulighed for en udlignende Næstved-scoring, da Ahmed Hassan med en intelligent lille vip-aflevering fandt Mark Kongstedt i værternes målfelt.

I stedet for at sende en afslutning afsted forsøgte midtbanespilleren at gøre muligheden endnu større for sig selv med en førsteberøring, som dog manglede kvalitet, hvorfor chancen løb ud i sandet.

Fem minutter inden pausen lå bolden igen i sydsjællændernes målnet - igen kunne gæsterne dog ånde lettet op, da en aarhusiansk scoring for anden gang i første halvleg blev annulleret for offside.

I halvlegens døende minutter var der flere gange tilløb til en »grøn« scoring. Særligt takket være Aarhus Fremads to fyrtårne i midterforsvaret blev de mange Næstved indlæg dog aldrig rigtig farlige.

Det jyske mandskab kunne gå i omklædningsrummet foran 1-0.

Kampens sidste 45 minutter blev indledt i et højt tempo, hvor Næstved var tæt på en drømmestart, da Mathias Høst efter blot ét minut sendte en sukkerbold ind i panden på Ahmed Hassan.

Angriberen fik da også sendt et fint hovedstød afsted, men værternes målmand var vågen og fik viftet bolden ud til hjørne.

Få minutter senere kunne Peter Bondes tropper prise sig lykkelig over Dannevangs forrygende refleks-evner i målet, da hjemmeholdets angriber uforstyrret steg til vejrs ved bagerste stolpe.

Næstveds bagerste skanse nåede dog helt ned til stolpen og fik stoppet det kraftfulde hovedstød.

I stedet for 2-0 blev det derfor 1-1 i 58. minut.

Næstveds offensive arbejdshest Abdoulie Njai besluttede sig opportunistisk for at prøve lykken med et langskud et godt stykke væk fra værternes målfelt.

Det viste sig at være en særdeles god idé, da Njai's vristspark sendte læderkuglen helt ud i målets venstre side og ind bag en sagesløs Fremad-målmand.

Fantastisk scoring af kantspilleren.

Den resterende del af kampen blev en intens og underholdende forestilling for de 416 tilskuere med masser af hårde tacklinger og gode muligheder til begge mandskaber, som tydeligvis begge jagtede det fulde pointudbytte.

Den tætte duel sluttede dog med pointdeling i en kamp, hvor sydsjællænderne skal være glade for, at de kan tage fra Jylland med det fortsatte fine mærkat som ubesejrede efter sæsonens første syv kampe.

»De Grønne« ligger derfor også fortsat alene i spidsen af tabellen med 17 point.

Stemmer du til kommunalvalget i år?