28. september 2020
Pedro Hipolito skal stå i spidsen for Næstved Boldklub. Foto: Næstved Boldklub
Pedro Hipolito skal stå i spidsen for Næstved Boldklub. Foto: Næstved Boldklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved ansætter portugisisk træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved ansætter portugisisk træner
Sport Sjællandske - 04. august 2020 kl. 10:05
Af Simon Ydesen

Det bliver den 41-årige portugiser Pedro Hipolito, der skal stå i spidsen for Næstved som ny cheftræner. Han kommer med erfaring fra blandt andet Island, hvor han var træner i Fram og IBV fra sommeren 2017 til sommeren 2019. I modsætning til sine udenlandske forgængere taler han fremragende engelsk og får derfor bedre arbejdsvilkår i forhold til kommunikationen med truppen. Næstveds nye træner kommer til klubben med en meget god ide om, hvad der venter ham.

- Første skridt er at forberede holdet til at vinde den første kamp. I begyndelsen vil det handle meget om den næste kamp. Vi kan ikke ændre så meget på to uger, og holdet kommer fra en svær sæson, så vi må begynde med at tage det kamp for kamp. Vi vil være meget pragmatiske i vores tilgang til tingene, siger Pedro Hipolito, der håber, at han kan være med til at skabe en mentalitetsændring i spillertruppen.

- Alle må forstå, at sidste sæson er færdig. Vi må ændre tankegangen og holdningen i klubben. Vi skal ikke se tilbage. Vi bliver nødt til at kigge fremad, så vi kan blive klar til den nye sæson, siger Pedro Hipolito.

Det portugisiske træner afløser Kenneth Gangsted, der trådte til i juni, da man fyrede Maximilian Dentz. Kenneth Gangsted vender derfor som planlagt tilbage til en anden rolle i Næstveds talentudvikling.

Du kan læse meget mere om den nye Næstved-træners tanker. Blandt andet om holdningen til holdudtagelse i en større plus-artikel på sn.dk eller i onsdagens udgave af Sjællandske.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?