25. september 2021
Paw Kjær Jepsen i aktion som målmandstræner i Næstved. Her er det Nicklas Dannevang, der bliver sat ind i en øvelse.Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Paw Kjær Jepsen i aktion som målmandstræner i Næstved. Her er det Nicklas Dannevang, der bliver sat ind i en øvelse.Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Boldklub henter målmandstræner i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved Boldklub henter målmandstræner i Slagelse
Sport Sjællandske - 22. juli 2021 kl. 06:40
Af Claus Rasmussen

Tjekkede man hjemmesiden slagelseboldklub.dk onsdag eftermiddag stod Paw Kjær Jepsen opført som målmandstræner for divisionsholdet.

Samtidig befandt den 42-årige keeper sig dog på træningsbanen i Næstved Boldklub.

Paw Kjær Jepsen er nemlig tilbage hos »De Grønne« efter 17 års fravær, og opgaven er den samme som i Slagelse.

- Jeg skal sørge for at holde keeperne skarpe, så de kan redde nogle bolde og skaffe os nogle point, siger Paw Kjær Jepsen.

De seneste seks sæsoner har han arbejdet med målmændene i Slagelse, men nu er det altså blandt andre Nicklas Dannevang, Mohammad Hassan og Jeppe Rømer, der får glæde af hans ekspertise.

- Lige siden jeg stoppede med at spille selv, har jeg gerne ville give mine kompetencer videre, og jeg har den næsthøjeste målmandstræneruddannelse i Danmark, siger Paw Kjær Jepsen.

Han er noteret for 81 førsteholdskampe i Næstved og har desuden vogtet målet for både Skælskør, Slagelse og FC Vestsjælland i sin seniorkarriere.

- Fodbold er min passion, og når man bliver for gammel til selv at være med, så er det jo dejligt, at man stadig kan være en del af det, siger Paw Jepsen.

Mandag var målmandstræneren dog selv iført både handsker og støvler og deltog i et par af øvelserne.

Paw Kjær Jepsen afløser Dan Petersen i målmandstrænerjobbet, og med skiftet fra Slagelse B&I til Næstved, følger han i hælene på vestsjællændernes tidligere træner Ulrik Balling, midtbanespilleren Patrick Wenzel og angriberen Frederik Christensen, der alle er rykket sydpå denne sommer.

- Jeg bor i Roskilde, så det er lige meget, om jeg skal køre til Slagelse eller Næstved, siger Paw Kjær Jepsen, der har sagt ja til to ugentlige trænninger og også tager med til kampene i 2. division.

- I Slagelse har man valgt at spille sine kampe om lørdagen, og det passer ikke så godt med mit privatliv, siger Paw Kjær Jepsen om grunden til klubskiftet.

Stemmer du til kommunalvalget i år?