20. januar 2020
Kristina »Mulle« Kristiansen og NFH kan opleves i Arena Næstved søndag mod Herning Ikast, når de to hold dyster om en plads i EHF Cup?ens gruppespil. Foto: John Ringstrøm
Kristina »Mulle« Kristiansen og NFH kan opleves i Arena Næstved søndag mod Herning Ikast, når de to hold dyster om en plads i EHF Cup?ens gruppespil. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mulle og NFH gæster Arena Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mulle og NFH gæster Arena Næstved
Sport Sjællandske - 07. november 2019 kl. 06:17
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nykøbing Falster Håndbold har fået for vane at gæste Arena Næstved, når der er europæiske kampe på menuen, og sådan en venter søndag eftermiddag klokken 15.00, når det gælder en EHF Cup-kamp mod Herning Ikast.

ved.
NFH har over de seneste år gæstet Arena Næstved en del gange, men dette besøg kan blive det sidste i et godt stykke tid.

- Vi er jo underlagt nogle regler i forhold til EHFs regler for hjemmebaneforhold, og derfor har det været nærliggende at flytte vores kampe til Næstved, fordi forholdene er bedre, men hvis ikke vi går videre til gruppespillet i EHF Cup'en, så ved jeg ikke lige, hvornår vi eventuelt kommer til Næstved igen, siger Søren Jakobsen.

Indtil videre håber han på, at kampen kan samle over 1.500 tilskuere.

- Vi har haft godt gang i salget, men det er altid lidt svært at sige med de her europæiske kampe, hvor mange mennesker vi kan samle, siger Sren Jakobsen.

Kampen var oprindeligt planlagt med et senere starttidspunkt, men da det er Mortensaften, har NFH-ledelsen valgt at kampen skal rykkes frem til, så folk kan nå hjem til en omgang andesteg.

- Det har vi vurderet ville være ret vigtigt i forhold til at få flest mulige mennesker ind til kampen. Mortensaften er en tradition, som vi skal have med i tankerne, forklarer Søren Jakobsen, som derfor håber, at man kan få programmet til at passe, så der er tid til både håndbolg og and.

Styrkeforholdet mellem NFH og Herning Ikast kan være lidt svært at afkode, fordi NFH gennem hele sæsonen har kæmpet med mange skader og efterveerne af graviditeter.

- Jeg vil mene, at Herning Ikast er favorit til at gå videre. Styrkeforholdet ligner noget 60/40 i deres favør, men vi har før udrettet store ting i Arena Næstved, så det satser vi på at gøre igen, siger Søren Jakobsen, der fastslår, at man i tilfælde af avancement til gruppespillet vil spille de tre hjemmekampe i Arena Næstved.