6. august 2020
Andreas Moos er fortid i Næstved. Foto: Anders Ole Olsen
Andreas Moos er fortid i Næstved. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Moos: Stopper et halvt år for sent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moos: Stopper et halvt år for sent
Opdateret 06. januar 2020 kl. 20:27
Sport Sjællandske - 06. januar 2020 kl. 16:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Andreas Moos og Næstved Boldklub er blevet enige om at ophæve Moos' aftale et halvt år før udløb.

Selve ophævelsen kommer efter en halvsæson, hvor den normalt så stærke venstreback ikke har ramt sit vanlige niveau.

Hos Næstved er sportsdirektør Peter Dinesen afklaret med afskeden, men han takker samtidig Andreas Moos for mange stærke præstationer i den grønne trøje.

- Vi så nok mere Andreas som kantspiller hos os i fremtiden, og det var ikke hans eget ønske, og derfor er vi blevet enige om at gå hver vores vej. Andreas skal have en kæmpe tak for mange gode kampe og en stor arbejdsindsats for klubben, siger Peter Dinesen.

Andreas Moos er selv meget afklaret med, at hans tid i Næstved nu er et overstået kapitel, selvom han i momenter skal lede efter ordene, da Sjællandske fanger ham for en kommentar.

- Jeg har haft en fantastisk tid i Næstved, og i en lang periode spillede jeg noget af det bedste fodbold, jeg har spillet. Jeg fandt ind i et fantastisk godt samarbejde med Kristoffer Munksgaard, og det har vi begge nydt godt af, siger Andreas Moos, der dog heller ikke lægger skjul på, at det sidste halve år i Næstved ikke stod mål med de første 2,5 år.

- Der er sket meget med Næstved, i den tid jeg har været i klubben, og jeg burde nok have forsøgt at komme ud af min kontrakt for et halvt år siden, for jeg har ikke været i stand til at præstere det sidste halve år. Det er naturligvis mit eget ansvar, men der har bare været så meget kaos i klubben, at jeg ikke kunne fungere. Og nu kunne jeg ikke være i det længere, siger Andreas Moos, der fortæller, at han har taget del i mange møder hen over det seneste halve år.

- Der har været så mange underlige oplevelser det sidste halve år. Talrige møder. Meget mærkelige møder. Der har været en masse snak i krogene, og en masse spekulationer. Der er blevet sagt og lovet en masse, som ikke er blevet overholdt, og sammenholdt med alle de andre ting, der har været gang i, så har det bare været umuligt for mig at præstere godt. Derfor skal jeg ud at genfinde fodboldglæden, siger Andreas Moos, der på trods af den skarpe udmelding ønsker alt det bedste for Næstved Boldklub.

- Jeg håber virkelig, at det går klubben godt, og der kommer styr på tingene. Næstved som by fortjener at have et succesfuldt fodboldhold, og jeg har været meget taknemmelig for den opbakning, jeg har mødt blandt fansene, og så vil jeg gerne understrege, at jeg stadig mener, at man har nogle fantastiske folk i klubben. Både på ledelsesgangen og blandt de frivillige. Jeg håber for dem, at Næstved går mod bedre tider, siger Andreas Moos.

Mandag aften blev det offentliggjort, at Andreas Moos bliver genforenet med sin tidligere træner fra AB-tiden Per Frandsen. De to skal arbejde sammen i Hvidovre.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?